Οργή από τις αποκαλύψεις για τη μάνα μαστροπό!

Η ψύχραιμη συμπεριφορά που επεδείκνυε την έβαλε στο στόχαστρο των Αρχών

Αποστροφή και οργή προκαλούν οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ρόλο μαστροπού που φέρεται ότι είχε αναλάβει η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, η οποία οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο της ανακρίτριας, φορώντας χειρουργική μάσκα και κουκούλα για να κρύψει την ντροπή της!

Η 37χρονη μητέρα οκτώ παιδιών, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στη 1.00 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας. Οι υποψίες των αστυνομικών είχαν πέσει από την αρχή πάνω της, θεωρώντας ότι η ψύχραιμη συμπεριφορά που επεδείκνυε δεν συνάδει με την εικόνα μιας συντετριμμένης μητέρας η οποία είχε μόλις μάθει ότι η κόρη της έπεσε θύμα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης!

Ωστόσο, τη σύλληψή της επέσπευσε η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, από την οποία προέκυψε ότι ύποπτα εμβάσματα με μικροποσά, της τάξης των 20 και 25 ευρώ, είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό της! Ενα άλλο στοιχείο που την «έδεσε» με τη φρικιαστική υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο ήταν η αφύσικα συχνή επικοινωνία που είχε με τον προφυλακισμένο πλέον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, με τον οποίο φέρεται ότι αντάλλαξε αρκετά μηνύματα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του 53χρονου Βασίλης Χρονόπουλος!

Εξάλλου, στην πολυσέλιδη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη φέρεται ότι υπάρχουν αναφορές στον ύποπτο ρόλο της μητέρας, αφού το κοριτσάκι υποστήριξε πως τα λεφτά που έφερνε από τα ραντεβού της φρίκης τα έπαιρνε η 37χρονη! Ακόμη πληροφορίες θέλουν την ανήλικη να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως με την πάροδο του χρόνου είχε μάθει να παίρνει τα χρήματα προτού πάει στα ραντεβού και να τα πηγαίνει στο σπίτι!

Άλλο στοιχείο που «έκαψε» την 37χρονη πολύτεκνη μητέρα, η οποία εξαναγκάστηκε ουσιαστικά να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία, ύστερα από την πίεση της θείας της 12χρονης, που ανακάλυψε με φρίκη τα μηνύματα που αντάλλασσε η μικρούλα με το «τέρας» του Κολωνού, αλλά και με υποψήφιους «πελάτες», ήταν ότι το παιδί κυκλοφορούσε με πανάκριβο κινητό! Αν και αυτό θα έπρεπε να είχε υποψιάσει τη μητέρα, η ίδια δεν αναρωτήθηκε ποτέ πώς περιήλθε στην κατοχή της κόρης της. Το γεγονός, τέλος, ότι η 37χρονη άφηνε το παιδί της να κυκλοφορεί μόνο του τις νύχτες, καθώς, επίσης, και το ότι δεν είχε αντιληφθεί επί μήνες τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη κίνησαν υποψίες στις Αρχές, που άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση εις βάθος.

Ο 53χρονος παιδοβιαστής μαστροπός, από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι δεν έστησε ο ίδιος το κόλπο της διαστροφής, αλλά η μητέρα του κοριτσιού. Οπως είπε, από τον Σεπτέμβριο, όταν έγινε η καταγγελία στην Ασφάλεια, η μητέρα της 12χρονης τον εκβίαζε, απαιτώντας καθημερινά ποσά της τάξεως των 100 και 150 ευρώ. Μάλιστα, υποστήριξε ότι έβαζε τα χρήματα σε έναν φάκελο και τα άφηνε στον φούρνο ή στο μίνι μάρκετ, απ’ όπου περνούσε και τα έπαιρνε η 37χρονη. Η κατηγορούμενη μητέρα μαστροπός αρνήθηκε, πάντως, τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

«Ισχυρίζεται ότι δεν ότι έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Ολα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι» τόνισε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε:

«Μοναδικό στοιχείο αποτελεί κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν στο μαγαζί του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα