Έπνιξε το μωρό της και πήγε για ρεβεγιόν!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 29χρονη «μητέρα» πέταξε το 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, με συνέπεια να ξεψυχήσει αβοήθητο

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε λίγο πριν από την εκπνοή του 2022 στη Βέροια, όπου μια 29χρονη «μητέρα» πέταξε το 11 μηνών μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, με συνέπεια να ξεψυχήσει αβοήθητο, και, εν συνεχεία, έκανε… ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της πόλης σαν να μην τρέχει τίποτα!

Ολα άρχισαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν η 29χρονη Ελευθερία, η οποία φέρεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί δέκα φορές σε ψυχιατρικές κλινικές, πήρε το άτυχο κοριτσάκι και έφυγαν από το σπίτι όπου ζούσε μαζί με τους γονείς της, στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, λέγοντας ότι θα κάνει ρεβεγιόν σε διαμέρισμα φίλων. Οταν επέστρεψε την επόμενη ημέρα, οι συγγενείς της διαπίστωσαν με τρόμο ότι δεν είχε μαζί της το 11 μηνών κοριτσάκι της και με έκδηλη αγωνία τη ρώτησαν πού βρισκόταν το παιδί. Η απάντηση της ψυχικά διαταραγμένης γυναίκας -που, όμως, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να «ανεβάζει» σωρηδόν προκλητικές φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram!- «εκεί που βρίσκεται το μωρό, σίγουρα είναι καλύτερα!» έκανε τους τραγικούς παππούδες να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και να βάλουν το χειρότερο σενάριο στο μυαλό τους! Ετσι, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν συντονισμένες έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί στο λίγων μηνών αγγελούδι με τα βαθυγάλαζα μάτια, το οποίο είχε γεννηθεί εκτός γάμου τον Ιανουάριο του 2022, αλλά ήταν αναγνωρισμένο από τον βιολογικό πατέρα του.

Αντιφάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενη από αστυνομικούς η «Μήδεια» της Βέροιας υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις. Αρχικά φέρεται ότι είπε πως είχε αφήσει το παιδί της σε μια οικοδομή και εκείνη κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, όπου άλλαξε τον χρόνο. Ωστόσο, δεν άντεξε την πίεση και «έσπασε», ομολογώντας ότι πέταξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα! Μάλιστα, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου το άφησε να πνιγεί, με συνέπεια να σπεύσουν εκεί.

Στη συνέχεια, δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα παγωμένα νερά της τεχνητής λίμνης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και εντόπισαν το μωρό σε μία κοίτη, χωρίς τις αισθήσεις του! Αμεσα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, και κινήθηκαν διαδικασίες από το τοπικό τμήμα Ασφαλείας για τη σύλληψη της μητέρας.
Χθες η 29χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την παρέπεμψε στην ανακρίτρια Βέροιας, από την οποία η κατηγορούμενη μητέρα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σύγχρονη «Μήδεια» επιχείρησε να ανασκευάσει όσα παραδέχτηκε, λέγοντας ότι δεν σκότωσε εκείνη το άτυχο βρέφος: «Πήγα με το παιδί στο φράγμα, αλλά δεν το σκότωσα εγώ!» φέρεται ότι είπε, ενώ και ο δικηγόρος της, σε δηλώσεις του, έδωσε το στίγμα της αλλαγής πλεύσης: «Η εντολέας μου αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή σκότωσε η ίδια το παιδί. Εχει ζητήσει προθεσμία 48 ωρών και το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να απολογηθεί. Πληροφορήθηκε και η ίδια ότι το παιδί κατέληξε» είπε ο Αντώνης Μπιδέρης.

Μαρτυρία του ταξιτζή

Την ίδια ώρα, την παιδοκτόνο της Βέροιας «καίει» η μαρτυρία του ταξιτζή ο οποίος την παρέλαβε από το φράγμα, σύμφωνα με την οποία η συμπεριφορά της δεν του προξένησε περίεργη εντύπωση, καθώς έδειχνε ατάραχη, ενώ παρέμεινε αμίλητη σε όλη τη διαδρομή.
«Ελαβα κλήση από το κέντρο στις 16.05 της 31ης Δεκεμβρίου στο φράγμα, στο όνομα της κοπέλας. Πήγα, την πήρα και μου είπε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Πληρώθηκα το κόμιστρο και έφυγα» είπε και πρόσθεσε: «Δεν φαινόταν ταραγμένη, δεν τη ρώτησα τίποτα, ούτε η ίδια ανέφερε κάτι στη διαδρομή. Η συμπεριφορά της μου φάνηκε κανονική. Την παρέλαβα από τον κεντρικό δρόμο, πριν από τη γέφυρα».

Σημειώνεται πως την ώρα που η παιδοκτόνος οδηγούνταν στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, το 11 μηνών κοριτσάκι κηδευόταν υπό άκρα μυστικότητα, παρουσία λίγων στενών συγγενών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα