Η PRODEA προβάλει το ελληνικό realestate στη διεθνή έκθεση ΜIPIM 2023

Στην κορυφαία διοργάνωση του διεθνούς realestate, ΜIPIM 2023, που πραγματοποιείται στις Κάννες ως τις 17/3 συμμετείχε η PRODEA Investments, ως εκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Enterprise Greece.

Η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε realestate στην Ελλάδα, με ενεργητικό 2,9 δισ. Ευρώ, παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως τα πράσινα κτήρια γραφείων, ξενοδοχειακές υποδομές, logistics, κ.λπ., καθώς και το επενδυτικό της όραμα.

Με δεδομένο ότι η PRODEA αποτελεί έναν διεθνή συνομιλητή του ελληνικού realestate, με τη συμμετοχή της στη ΜIPIM 2023 επεδίωξε την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών στη χώρα, στο πλαίσιο  της εθνικής προσπάθειας του Enterprise Greece και της προώθησης της εταιρείας σε ξένους επενδυτές.

Μέσω της συμμετοχής στο ελληνικό περίπτερο, η PRODEA ανέδειξε στο διεθνές κοινό του  realestate τις σύγχρονες, αειφόρες επενδύσεις που αναπτύσσει και υλοποιεί η εταιρεία, στο πλαίσιο και της ESG στρατηγικής της, αλλά και τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας.  Εξάλλου κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι η ενσωμάτωση της καινοτομίας στο realestate, τόσο στο πεδίο της βιωσιμότητας όσο και στα νέα επενδυτικά μοντέλα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα