«Ξεσκονίζουν» κινητά και PC του σάτυρου αρχιμανδρίτη!

Τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν αν έχει στείλει βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο και σε άλλα παιδιά, πλην του 12χρονου που αποκάλυψε τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του

Στα κινητά τηλέφωνα και στον υπολογιστή στον οποίο ο 40χρονος αρχιμανδρίτης σέρφαρε με τις ώρες ψάχνοντας για διαδικτυακό σεξ αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν ο σάτυρος ιερωμένος είχε στείλει εμετικά βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο και σε άλλα παιδιά πλην του 12χρονου αγοριού που αποκάλυψε τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του ρασοφόρου!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη μεταφερθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας «πύργος» σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης, πατέρα Ιερόθεο Λουμουσιώτη, προκειμένου να γίνουν «φύλλο και φτερό» και να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος δάσκαλος κατηχητικού είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτύου και άλλους μαθητές του ή αν είχε προχωρήσει στην αποστολή και άλλων ροζ βίντεο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο ένα κινητό τηλέφωνο του αρχιμανδρίτη, τον οποίο οι ενορίτες του αποκαλούσαν «modern father», επειδή πλάσαρε τον εαυτό του ως έναν μοντέρνο και «ανοιχτόμυαλο» ιερωμένο με προχωρημένες αντιλήψεις, φέρεται ότι έχει εντοπιστεί υλικό με άσεμνο περιεχόμενο, που εξετάζεται αν εστάλη σε ανηλίκους, ενώ παράλληλα ο ίδιος φέρεται ότι συνομιλούσε το τελευταίο διάστημα με τέσσερις ενήλικους άνδρες.

Προσωρινά ελεύθερος

Ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, από την Ερμιονίδα, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, έφτασε λίγο πριν από τις 13.00, χθες, στα δικαστήρια Ναυπλίου, προκειμένου να δικαστεί με τη διαδικασία του Αυτοφώρου. Εν συνεχεία, ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή, ώστε να ερευνηθεί αν το διάστημα από τις 24 Μαΐου ως και τις 4 Ιουνίου, όταν δηλαδή συνελήφθη ο εντολέας του, εστάλησαν παρόμοια βίντεο σε άλλους ανηλίκους. Τελικά, το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και ανέβαλε για τις 16 Ιουνίου.

Παράλληλα διέταξε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ο κατηγορούμενος ως την εκδίκαση της υπόθεσης, υπό τους όρους να μην πλησιάζει τον 12χρονο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Μέσα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου βρίσκονταν οι γονείς του μαθητή της στ’ δημοτικού, ενώ από την πλευρά του αρχιμανδρίτη έδωσαν το «παρών» ο πατέρας και η αδελφή του. Μάλιστα, βγαίνοντας από την αίθουσα του δικαστηρίου η μητέρα του ανηλίκου δήλωσε ότι ζει με το άγχος μη τυχόν ξαναπλησιάσει ο 40χρονος το παιδί της, ενώ, απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν γνωρίζει και άλλα παιδιά που έχουν παρενοχληθεί από τον αρχιμανδρίτη, είπε: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “το έχουμε πάθει και εμείς, και μπράβο σου που το είπες”. Πρόκειται για έναν γονέα παιδιού»!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νομικό περιβάλλον του ιερωμένου, ο 40χρονος θα ισχυριστεί ότι έστειλε κατά λάθος στο messenger του 12χρονου το ροζ βίντεο που τον δείχνει να αυνανίζεται γυμνός από τη μέση και κάτω!

Μάλιστα, θα ισχυριστεί ότι μπερδεύτηκε, επειδή ο ενήλικος για τον οποίο προοριζόταν το άσεμνο υλικό έχει το ίδιο όνομα με τον μικρό μαθητή, με τον οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν το 12χρονο αγόρι, χωρίς να χάσει λεπτό, επικοινώνησε με τον πατέρα του, που ζει στο εξωτερικό, ζητώντας του βοήθεια: «Μπαμπά, βοήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο ανήλικος στον πατέρα του, ο οποίος, βάζοντας με τον νου τα χειρότερα, έσπευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μόλις πληροφορήθηκε από τον γιο του τι είχε συμβεί, έτρεξε στο Α.Τ. Ερμιονίδας, όπου κατήγγειλε τον παπά-σάτυρο, με συνέπεια λίγη ώρα αργότερα εκείνος να συλληφθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.


Με ηχητικό μήνυμα ρωτούσε τον γιο τους αν του άρεσαν όσα είδε

«Απέστειλε διαδικτυακά (ο αρχιμανδρίτης) μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του (ενν. του καταγγέλλοντος), με τον οποίο διατηρούσε πριν πνευματική σχέση, βιντεοληπτικό υλικό με ήχο, όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις» αναφέρεται στην έγκληση του 52χρονου πατέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο και τη σύζυγό του, το παιδί τους πίστεψε αρχικά ότι είχαν χακάρει τον λογαριασμό του ιερωμένου.

Ωστόσο, στη συνέχεια ο ρασοφόρος τού έστειλε και ένα ηχητικό μήνυμα, στο οποίο τον ρωτούσε αν του… άρεσαν όσα είδε στο βίντεο με το ακατάλληλο περιεχόμενο! Σημειώνεται ότι με απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης ο 40χρονος έχει τεθεί σε αργία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα