Ευθύνες στον 28χρονο φίλο της Αναστάζια ρίχνει ο πατέρας της!

Σε συνεντεύξεις του σε πολωνικά μέσα ενημέρωσης τονίζει ότι ο νεαρός Μιχάλ δεν ήταν αρκετά υπεύθυνος

Την ώρα που η οικογένεια της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η οποία δολοφονήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα περί τα μέσα του περασμένου μήνα στην Κω, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, προκαλεί εντύπωση το ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας κατά του 28χρονου συντρόφου της κόρης του.

Σε συνεντεύξεις του σε πολωνικά μέσα ενημέρωσης ο χαροκαμένος πατέρας επέρριψε ευθύνες στον επί χρόνια σύντροφο της 27χρονης, καταλογίζοντάς του ότι δεν ήταν αρκετά υπεύθυνος. «Μόνο η γυναίκα μου είναι σε επαφή μαζί του. Δεν ήταν αρκετά υπεύθυνος» τόνισε στην Onet.pl, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Αναστάζια είχε ταχθεί εξαρχής στο πλευρό του 28χρονου Μιχάλ, ο οποίος, αν και έχει βγει από το κάδρο των υπόπτων, καθώς είχε παρουσιάσει ισχυρό άλλοθι για τη μοιραία νύχτα που η σύντροφός του στραγγαλίστηκε, από ορισμένους είχε θεωρηθεί ύποπτος.

«Είμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» είχε γράψει η μητέρα της 27χρονης σε ανάρτησή της, με την οποία είχε πάρει το μέρος του 28χρονου.

Αναλύοντας τα στοιχεία της υπόθεσης, ο κ. Ρουμπίνσκι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος φονιάς της κόρης του από το Μπανγκλαντές τής είχε κλείσει ραντεβού την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της. «Ολα δείχνουν ότι είχαν ραντεβού γιατί, όταν μπήκε η Αναστάζια στο μαγαζί, άρχισε να κοιτάζει γύρω της σαν να έψαχνε κάποιον. Οταν συνδυάζω όλα αυτά τα μηνύματα, αποδεικνύεται ότι πρέπει να της υποσχέθηκε κάτι και έκλεισαν ραντεβού.

Προφανώς, όταν ο 32χρονος μπήκε στο τηλέφωνό της, διέγραψε μηνύματα και φωτογραφίες της» εξήγησε. Αποκάλυψε, ακόμη, πως η κόρη του και ο 32χρονος ήταν φίλοι στο facebook και ότι ο δολοφόνος τη διέγραψε, προκειμένου οι Aρχές να μην τον συνδέσουν με εκείνη.

Σακούλα σκουπιδιών

Η σορός της άτυχης 27χρονης, η οποία είχε εντοπιστεί μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, στην περιοχή Αλυκές, θα μεταφερθεί με εντολή της πολωνικής εισαγγελίας στην πόλη Βόρτσλαβ, εκεί όπου μένουν οι γονείς της.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι τοπικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση δολοφονίας της, δεν αποκλείεται να εξετάσουν εκ νέου το πτώμα, προκειμένου να συλλέξουν και άλλα στοιχεία. Πιθανότερη ημερομηνία για την κηδεία της Αναστάζια θεωρείται η 14η Ιουλίου, αλλά αυτό εξαρτάται αυτή τη στιγμή από τις πολωνικές δικαστικές Αρχές.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ένιωσαν μεγάλη ανακούφιση όταν πληροφορήθηκαν ότι η σορός θα μεταφερθεί στη χώρα τους και θα μπορέσουν να κηδέψουν την αγαπημένη τους.


Ο Μπανγκλαντεσιανός είχε μιλήσει με γυναίκα για να χτίσει το άλλοθί του

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη έκαναν οι Πολωνοί ερευνητές που βρέθηκαν στην Κω με εντολή της οικογένειας της Αναστάζια, προκειμένου να ερευνήσουν την υπόθεση δολοφονίας της. Αναζητώντας τις κινήσεις του 32χρονου μετά το έγκλημα, βρήκαν ότι λίγο αφότου έκλεισε το τηλέφωνό του για να σβήσει τα ίχνη του, επικοινώνησε με μία γυναίκα. Η έκπληξή τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν την εντόπισαν και τους συστήθηκε ως… μέλλουσα γυναίκα του Μπανγκλαντεσιανού!

Οπως εκτιμούν οι Πολωνοί ντετέκτιβ, ο 32χρονος τηλεφώνησε στη γυναίκα πιθανότατα για να θολώσει τα νερά και να χτίσει «άλλοθι». Η ίδια ανέφερε ότι ο προφυλακισμένος αλλοδαπός αναζητούσε τρόπους να φύγει στην Ιταλία, όπου ζουν τα αδέλφια και τα ξαδέλφια του, και πως είναι πολύ πιθανό τα χρήματα για το αεροπορικό εισιτήριο να τα έστειλε ο αδελφός του, ανυποψίαστος για όσα είχαν συμβεί. Παράλληλα είπε ότι ο 32χρονος αναζητούσε και άλλους τρόπους διαφυγής από το νησί, στην περίπτωση που αποτύγχανε το σχέδιο διαφυγής με αεροπλάνο.

Δεδομένου ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής αιτία θανάτου της 27χρονης Αναστάζια, οι Αρχές περιμένουν τις ιστολογικές και τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα δώσουν και άλλα στοιχεία για τον θάνατο της άτυχης Πολωνής. Την ίδια ώρα, δεν έχει κλείσει η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών του 32χρονου, ενώ δεν αποκλείεται, αν κριθεί σκόπιμο από τις ανακριτικές Αρχές, ο αλλοδαπός να δώσει και νέα συμπληρωματική απολογία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα