Θρίλερ η εκτέλεση των έξι στη Λούτσα

«Κλειδί» θεωρείται για τις Αρχές ο 32χρονος Τούρκος συλληφθείς, που όμως κρατά το στόμα του κλειστό

Σε κατασκοπευτικό θρίλερ εξελίσσεται η δολοφονία των έξι Τούρκων κουρδικής καταγωγής στη Λούτσα, μετά και τη σύλληψη 32χρονου συμπατριώτη τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δύο ώρες μετά τη φονική ενέδρα, ενώ εντείνονται παράλληλα οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ως προς τη δράση στη χώρα μας των πληρωμένων δολοφόνων από την Τουρκία.

Ο 32χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ελέγχου επιβατών στο επίπεδο των αναχωρήσεων, όταν το x-ray μηχάνημα εντόπισε στις αποσκευές του αντικείμενα που προσομοίαζαν με φυσίγγια όπλου.

Μέσα σε μια χάρτινη σακούλα βρέθηκαν τέσσερα φυσίγγια των 9 mm, όπως των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν στην ομαδική εκτέλεση στην Αρτέμιδα. Πάνω του βρέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας. Ο 32χρονος θα ταξίδευε αεροπορικώς για Μυτιλήνη και από εκεί πιθανότατα θα επέστρεφε στην πατρίδα του. Η διαφυγή του δύο ώρες μετά το φονικό δεν θεωρείται τυχαία.

Ισως ήταν το καρφί

Μάλιστα, αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν πως ενδεχομένως να ήταν το «καρφί» που έδωσε στους δολοφόνους το σπίτι όπου έμεναν οι έξι στη Λούτσα, βοηθώντας τους να στηθεί η ενέδρα θανάτου… Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν λάβει κατάθεση από τον 32χρονο, που κρατάει το στόμα του κλειστό.

Οι Αρχές προσπαθούν να τον συνδέσουν με τη δολοφονία των έξι συνεργατών του Τούρκου αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, καθώς και στοιχείων που έχουν βρεθεί στο σπίτι που είχαν νοικιάσει τα θύματα μέσω Airbnb, σε απόσταση μόλις δύο χιλιομέτρων μακριά από το σημείο όπου τους γάζωσαν οι δράστες με 60 σφαίρες.

Οι αστυνομικοί αναλύουν το περιεχόμενο των συνομιλιών τους στα κινητά, καθώς φαίνεται πως κάποιοι τους ενημέρωσαν ότι είχαν μπει στο στόχαστρο αντίπαλης εγκληματικής ομάδας και για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να διαφύγουν άρον άρον και οι έξι, επιβαίνοντας στο μπλε Φορντ. Η βαλλιστική εξέταση στους 60 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο έδειξε πως προέρχονται από 2 ή 3 πιστόλια των 9 mm.

«Πήραμε εκδίκηση»

Την ίδια ώρα, ξεκαθαρίζει η εικόνα για την εκτέλεση των έξι Τούρκων, καθώς λογαριασμός στο TikTok πόσταρε ένα σύντομο βίντεο με τη φράση «πήραμε την εκδίκησή μας». Ο λογαριασμός στο TikTok, με την ονομασία «Red Kit gang (redkitler official)», πόσταρε εικόνα με τους έξι νεκρούς, δείχνοντας πλέον την κατεύθυνση πού θα κινηθούν οι Αρχές, καθώς οι Τούρκοι που εκτελέστηκαν φέρεται ότι ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Dalton του διαβόητου μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Η οργάνωση συμμετείχε σε διακίνηση ναρκωτικών, ενώ εκτελούσε «συμβόλαια θανάτου« στην Τουρκία, στη Γαλλία και αλλού. Η συμμορία των πληρωμένων δολοφόνων του Μπογιούν είχε έδρα την Κωνσταντινούπολη. Κάποια από τα έξι θύματα φέρεται ότι είχαν συμμετάσχει σε δολοφονικές ενέργειες και για λόγους αντεκδίκησης φαίνεται πως δολοφονήθηκαν στην Αρτέμιδα. Νωρίτερα, η εφημερίδα «Milliyet» είχε αναφέρει τα ονόματα των έξι δολοφονημένων Τούρκων, επικαλούμενη video στο TikTok.

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό. Επίσης, νεκροί είναι οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ. Αλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται ότι δείχνει τους έξι νεκρούς με ένα κόκκινο Χ.

Οπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την ελληνική για να διαπιστώσει αν οι αναρτήσεις της συμμορίας αληθεύουν ή όχι και ζήτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου υπηκόου που συνελήφθη στην Αθήνα.

Οι ελληνικές Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό στο σπίτι όπου φέρεται ότι διέμεναν οι έξι, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς σπίτια για να κρυφτούν. Από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν ζητηθεί στοιχεία από την τουρκική αστυνομία, καθώς τα θύματα φέρεται ότι ανήκαν στην ομάδα σκληρών κακοποιών που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και σε δολοφονίες, μεταξύ των οποίων σε διπλή δολοφονία Τούρκων μαφιόζων στη Γαλλία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα