Κολωνός: Στο εδώλιο οι βιαστές της 12χρονης

Στις 8 Ιανουαρίου αρχίζει η δίκη του μαστροπού Μίχου καθώς και της μητέρας της και των 24 «πελατών», που ταυτοποιήθηκαν

Φρικτές μνήμες από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, το οποίο εκδιδόταν σε «σκληρούς» παιδόφιλους αντί αμοιβής, θα αναβιώσουν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου στις 8 Ιανουαρίου αναμένεται να αρχίσει η δίκη του παιδοβιαστή – μαστροπού Ηλία Μίχου, της 37χρονης μητέρας της μικρής μαθήτριας και 24 «πελατών» του προφυλακισμένου 55χρονου!

Η εκδίκαση της ανατριχιαστικής υπόθεσης, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, προσδιορίστηκε άμεσα υπό τον κίνδυνο αποφυλάκισης των κατηγορουμένων, πολλοί εκ των οποίων έχουν ήδη συμπληρώσει 12 μήνες ως προσωρινά κρατούμενοι. Πρόκειται για την πρώτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης, η οποία οδηγείται στο ακροατήριο του ποινικού δικαστηρίου. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών εκκρεμεί ακόμη μία, η οποία σχηματίστηκε μετά τις νέες καταθέσεις του κοριτσιού, που πυροδότησαν νέο κύκλο συλλήψεων εμπλεκομένων.

Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμόν 2865/2023 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, οι βασανιστές του 12χρονου κοριτσιού θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και θα λογοδοτήσουν για βαρύτατα αδικήματα που αφορούν την εκπόρνευση του παιδιού και σεξουαλική βία. Ο 55χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης μέσω Blindchat και άλλων διαδικτυακών εφαρμογών, θα δικαστεί για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης, ενώ η 37χρονη μητέρα, η οποία είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία, θα λογοδοτήσει και για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου.

Και αυτό γιατί οι δικαστές, αποτιμώντας τα στοιχεία της δικογραφίας, αποφάνθηκαν πως η κατηγορούμενη μητέρα, μέσω του κινητού τηλεφώνου της κόρης της, διέθεσε σε συγκεκριμένα πρόσωπα ηλεκτρονικά αρχεία του παιδιού της με γυμνό περιεχόμενο και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση! Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι αποκαλούμενοι «πελάτες» του Μίχου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, καθώς δεν δίσταζαν να ικανοποιούν τις διεστραμμένες ορέξεις τους πάνω στο άγουρο κορμί της 12χρονης αντί αμοιβής.

Ανάμεσά τους είναι ένας πρώην διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, ένας 48χρονος πατέρας με τον 19χρονο γιο του, προκαλώντας αηδία για την έλλειψη των ηθικών φραγμών τους, και ο περιβόητος «Μιχάλης», 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός, ο οποίος φέρεται ότι έκλεινε ραντεβού στη 12χρονη σε ξενοδοχεία. Κατηγορούμενοι είναι, επίσης, ένας 40χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας, ένας οδοντοτεχνίτης, ένας 47χρονος Αλβανός, ο οποίος μάλιστα κατείχε και πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει το κοριτσάκι, ένας 55χρονος προπονητής ακαδημιών κ.ά. Αίσθηση είχε προκαλέσει τον περασμένο Φεβρουάριο η σύλληψη ενός 65χρονου δερματολόγου – αφροδισιολόγου, του Αντώνη Μ., ο οποίος γνώρισε την άτυχη μικρούλα στο Blindchat. Στη συνέχεια, μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών, έκλεινε ραντεβού μαζί της στο ιατρείο του, στην περιοχή του Κολωνού, όπου φέρεται ότι τη βίασε τουλάχιστον δύο φορές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα