Μενίδι: Θρίλερ με καμένο πτώμα σε Ι.Χ.

Πιθανολογείται πως πρόκειται για 44χρονο, τουρκικής καταγωγής, που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

Aντιμέτωπες με μία υπόθεση-θρίλερ βρίσκονται οι Αρχές, στο Μενίδι, από τη στιγμή που εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε σταθμευμένο όχημα, το βράδυ του Σαββάτου. Πιθανολογείται πως πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα, τουρκικής καταγωγής, πατέρα δύο παιδιών, ιδιοκτήτη του οχήματος που πήρε φωτιά, στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της λεωφόρου Ιωνίας, στην περιοχή των Αχαρνών.

Ολα άρχισαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα και 10 άνδρες, ωστόσο, κατά την κατάσβεση εντόπισαν μέσα στο όχημα απανθρακωμένο ένα άτομο. Μάλιστα, τα εγκαύματα που έφερε ήταν τέτοια, ώστε ήταν δύσκολη ακόμη και η αναγνώριση του φύλου του!

Λίγες ώρες αργότερα η σύζυγος του άτυχου άνδρα αναγνώρισε το καμένο αυτοκίνητο, εξηγώντας πως ο 44χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από αργά το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή λίγη ώρα πριν από την τραγωδία. Η ίδια έκανε γνωστό πως έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, πως ο άνδρας εργαζόταν σε βενζινάδικο και είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μόλις πριν από λίγους μήνες.

Μάλιστα, συγγενείς του 44χρονου περιέγραψαν πως μόλις το ένα από τα παιδιά του έμαθε για την τραγωδία λιποθύμησε, ενώ το άλλο βρισκόταν σε παιδικό πάρτι, χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ωστόσο, το στοιχείο που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση είναι ότι η σύζυγος του 44χρονου λίγες ώρες πριν από την εξαφάνισή του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών!

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως προκαλούν ανατριχίλα. «Ακούσαμε κόρνες, φασαρία, βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ηρθαν γρήγορα και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, μέσα σε πέντε λεπτά. Ηταν τόσο μεγάλη η φωτιά που, δυστυχώς, ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη.

Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Ακουσα από άλλους γείτονες ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα» περιέγραψε ένοικος πολυκατοικίας που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ ένας άλλος είπε: «Ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Πολύ γρήγορα ήρθε η Αστυνομία και μετά αμέσως η Πυροσβεστική. Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα, ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο».

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στο όχημα. Παράλληλα, αναμένεται να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να αγαγνωριστεί και επίσημα η σορός. Τέλος, οι Αρχές εξετάζουν αν η υπόθεση συνδέεται με τη φωτιά που ξέσπασε δύο ώρες αργότερα σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα