Γεωργιανός πήγε να σφάξει τη σύζυγό του

Η 46χρονη σώθηκε την τελευταία στιγμή καθώς ο δράστης τής κόλλησε ένα κοφτερό μαχαίρι στον λαιμό, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 8χρονος γιος τους

Στο «τσακ» γλίτωσε μια 46χρονη μέσα από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος της κόλλησε ένα κοφτερό μαχαίρι στον λαιμό και απειλούσε να τη σκοτώσει μέσα στο διαμέρισμά τους στον Αγιο Παντελεήμονα, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο 8χρονος γιος τους!

Οι σχέσεις του ζευγαριού από τη Γεωργία τα δύο τελευταία χρόνια είναι τεταμένες λόγω του ότι ο συνομήλικος σύζυγός της, λόγω χρήσης ουσιών, έχει εκδηλώσει επιθετικότητα σε βάρος της, καθώς του έχει καρφωθεί η ιδέα ότι η σύζυγος έχει εραστή. Το τελευταίο περιστατικό που οδήγησε τη γυναίκα έντρομη στο να καλέσει την Αστυνομία ήταν και από τα πιο άγρια.

Ηταν μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν το ζευγάρι είχε ένα ακόμα καβγά, με τον 46χρονο να βγάζει ένα κουζινομάχαιρο και να απειλεί τη σύζυγό του, ενώ ο γιος τους ήταν στο δωμάτιό του. «Πάμε μέσα, να μη μας ακούει ο κόσμος» φέρεται ότι είπε στη σύζυγό του και με βία την έσπρωξε στην κουζίνα του διαμερίσματος. Με το μαχαίρι, που, όπως κατέθεσε αργότερα η σύζυγος, «έχει συνεχώς μαζί του», ο Γεωργιανός την απείλησε λέγοντας: «Θα σε χαρακώσω στον λαιμό και τελείωσες. Θα σε σκοτώσω». Στη συνέχεια τής άρπαξε το κινητό με την απειλή «Κάτσε να δω το κινητό του, και θα γυρίσω να σου δείξω εγώ. Δεν θα φύγω από εσένα – αν φύγω θα σε σκοτώσω», θέλοντας να αναζητήσει στοιχεία για τον υποτιθέμενο εραστή, που του είχε γίνει εμμονή, και έφυγε από το σπίτι.

Εντρομη η 46χρονη Γεωργιανή κάλεσε το «100» και ζήτησε προστασία. Αμεσα, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα της οικογένειας των Γεωργιανών και μετέφεραν τη γυναίκα στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου υπέβαλε καταγγελία. Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον σύζυγό της στην ευρύτερη περιοχή. Επειτα από έρευνες, οι άνδρες της Αμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του 46χρονου. Με πολλή προσοχή, καθώς οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι έχει πάνω του μαχαίρι, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Επίσης, εντοπίστηκε μέσα στο πορτμπαγκάζ μια τσάντα με το μαχαίρι του και άλλες τρεις λάμες στην καμπίνα του οχήματος. Τέλος, ο 46χρονος είχε μαζί του το κινητό της συζύγου του, που έψαχνε εμμονικά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα