2η παραλία Γλυφάδας: Ταχύπλοο έκρυβε 194,62 κιλά κάνναβης

Μια τεράστια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν οι λιμενικοί μέσα σε ταχύπλοο σκάφος-φάντασμα που έπλεε χωρίς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή της 2ης παραλίας Γλυφάδας. Οι λιμενικοί, έπειτα από σχετικές πληροφορίες, προσέγγισαν στο ταχύπλοο και όντως ήταν φορτωμένο με 10 μαύρους σάκους που περιείχαν συνολικά 194,62 κιλά ακατέργαστη κάνναβη.

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση κατάσχεσε τα ναρκωτικά και το σκάφος μεταφοράς, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου και Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διεξάγονται έρευνες για να ταυτοποιηθούν τα εμπλεκόμενα άτομα. Σημειώνεται ότι η αξία των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών προσεγγίζει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ!

Αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πώς αφέθηκαν 200 κιλά κάνναβη έρμαια σε ένα σκάφος που ήταν ζήτημα χρόνου να εντοπίσει το Λιμενικό. Οι πρώτες απαντήσεις θα προκύψουν από το τίνος ιδιοκτησία είναι το σκάφος ή εάν νοικιάστηκε και σε ποια στοιχεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img