Η ανυπαρξία αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον απήχηση στους πολίτες, διότι ο ίδιος επιλέγει να μην έχει και ασχολείται με ζητήματα τα οποία δεν αφορούν την κοινωνία και το έθνος. Τις τελευταίες ημέρες το βασικό θέμα στο εσωτερικό του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα είναι η συσχέτιση των δικαιωμάτων των χταποδιών, όπως τα ανέλυσε σε άρθρο της η κομματική εφημερίδα «Αυγή», με το στιλ άσκησης πολιτικής του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η «Αυγή» έγραψε για τα δικαιώματα των χταποδιών σε άρθρο της, ο Παύλος Πολάκης κατέκρινε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τη συγκεκριμένη αρθρογραφία της «Αυγής», η εφημερίδα τού απάντησε δημόσια με σκωπτικό ύφος, γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και, ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για “αντρίκεια” αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε γράφοντας στο facebook ότι «εγώ μίλησα και σας άσκησα κριτική σε κλειστό κομματικό σώμα, όπως είχα το δικαίωμα, και ούτε απάντησα σε διαρροές που κάποιοι έδωσαν για το θέμα, και μάλιστα στρεβλές! Σήμερα εσείς ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ με άρθρο με χαρακτηρισμούς εναντίον μου και δολοφονία χαρακτήρα».

Στη διένεξη Πολάκη – «Αυγής» παρενέβη και ο πρώην πρωθυπουργικός σύμβουλος Νίκος Καρανίκας, και η εσωκομματική σύγκρουση έλαβε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις!

Όλα τα παραπάνω ασόβαρα εξελίσσονται σε σοβαρά, διότι σχετίζονται με την πολιτική ζωή της χώρας. Ενώ υπάρχουν τόσα μέτωπα ανοιχτά και η κοινωνία ταλαιπωρείται από τεράστια προβλήματα, όπως η ακρίβεια, η ανεργία, η έλλειψη προοπτικής, η εγκληματικότητα και η δυσλειτουργία θεσμών όπως η Δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ ομφαλοσκοπεί και επικεντρώνει την προσοχή του στις ανούσιες εσωκομματικές έριδες, που ξεσπούν με αφορμή τα… χταπόδια.

Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να συμπεριφέρεται σαν αριστερίστικο γκρουπούσκουλο το οποίο έχει αναγορεύσει τις ιδεοληψίες των στελεχών του σε… τοτέμ, που λατρεύει και τιμά, αγνοώντας τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα