ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 17/12/2020

➥ Ο Μπιλ Γκέιτς ως ειδικότητα έχει τη σύνταξη δυαδικού κώδικα. Γνωρίζει γλώσσες προγραμματισμού υπολογιστών. Γιατί ομιλεί κάθε τόσο για τον κορονοϊό και γιατί τα -εξόχως αντιπαθή σε κάθε νοήμονα άνθρωπο- κατεστημένα ΜΜΕ τον παρουσιάζουν σαν… ειδικό;

➥ Πότε έγινε γιατρός ο Μπιλ Γκέιτς και δεν το καταλάβαμε; Μήπως τα πτυχία του έχουν πράσινο χρώμα, αυτό του δολαρίου, και αυτά του δίνουν το δικαίωμα να αποφαίνεται πότε και πώς θα τελειώσει η πανδημία;

➥ Και υπάρχει κι άλλη μόδα στα ΜΜΕ, μετά τον Γκέιτς. Ο Ομπάμα! Εβγαλε βιβλίο και ρέουν ποταμοί από σορόπια (και σάλια) από την Ουάσινγκτον έως τη Νέα Ζηλανδία. Το γλείψιμο και το σπατουλάρισμα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ πάει σύννεφο.

➥ Οι «βιβλιοκρισίες» για τον Ομπάμα, που χρειάστηκε 768 σελίδες για να γράψει πόσο θαυμάζει τον εαυτό του και πόσο απιθάνως απίθανος μεγατσίφτης και τιτανοτεράστιος είναι, δείχνουν τόσο διθυραμβικές, ώστε μπορεί να σχηματίσεις την εντύπωση ότι ο τύπος είναι κάτι ανάμεσα σε Όμηρο, Ηρόδοτο, Πλάτωνα, με ολίγη από Σαίξπηρ.

➥ Ο τυπωμένος αυτοέπαινος του Ομπάμα τιτλοφορείται «Γη της Επαγγελίας», αλλά εκεί δεν μας λέει όσα αληθινά θα μας ενδιέφερε να μάθουμε: πώς επιτεύχθηκε και γιατί σχεδιάστηκε και εγκρίθηκε η περιβόητη Αραβική Άνοιξη, η οποία κατέκαψε τη βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή με την ισλαμική πυρκαγιά του ISIS.

➥ Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι συνυπεύθυνος για εκατομμύρια νεκρούς, βασανισμένους, ξεσπιτωμένους, των οποίων οι ζωές διαλύθηκαν από τις εξεγέρσεις των ισλαμιστών που έγιναν σε χώρες όπως η Λιβύη, η Συρία, το Ιράκ. Παρά τρίχα γλίτωσε η Αίγυπτος…

➥ Ο κ. Ομπάμα είναι ένας από τους υπεύθυνους για την αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ευρώπης, για το χάος που επικρατεί στα αστικά κέντρα ευρωπαϊκών πόλεων με την εισροή των λαθρομεταναστών και για την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού.

➥ Η ουσία της πολιτικής είναι οι αποφάσεις που λαμβάνει ο πολιτικός. Ολα τα υπόλοιπα είναι φλούδες· και οι εξυπνακισμοί και τα κουτσομπολιά και οι «αποκαλύψεις» για τις σχέσεις με άλλους ηγέτες, όπως αυτές που κάνει ο κ. Ομπάμα, που, εκτός των άλλων, επί των ημερών του διπλασιάστηκε το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ!

➥ Ο Ομπάμα παρέλαβε χρέος περίπου 10 τρισ. δολάρια και, όταν παρέδωσε την εξουσία το χρέος ήταν περίπου 20 τρισ.!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα