ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 18/01/2023

Οχι, μωρέ, δεν κάνουμε συγκρίσεις. Ποιος σας είπε κάτι τέτοιο;

● Δεν συγκρίνουμε όσα είδαμε από τη βασιλική οικογένεια στη Μητρόπολη Αθηνών (κεντρική φωτό) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δένει τα κορδόνια του (φωτό πάνω) μετά την κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Φάρου της Αλεξανδρούπολης, μπροστά στο άγαλμα της Δόμνας Βισβίζη, και ενώ το τιμητικό στρατιωτικό άγημα στεκόταν ακόμα προσοχή (Μάιος 2018).

● Δεν συγκρίνουμε τους γιους του Κωνσταντίνου (φωτό πάνω) με τις λεβεντουριές του ΣΥΡΙΖΑ που τον Οκτώβριο του 2015 απαθανατίστηκαν να στέκονται… κλαρίνο, άψογα ντυμένοι για ψώνια στη λαϊκή, περιμένοντας τον -τότε- Γάλλο πρόεδρο Φ. Ολάντ (φωτό κάτω).

● Ούτε, ασφαλώς, μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με τον τιτάνα Τσίπρα, που στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου στεκόταν έτσι, βαριεστημένος, με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά (φωτό κάτω).

● Συγκρίσεις ανόμοιων προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων δεν μπορούν να γίνουν.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα