ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 19/01/2023

Να πάμε στου Μπούρα για γουρνοπούλα ή όχι επειδή την έχει λιγουλάκι ακριβή; Αυτό ήταν το μέγα δίλημμα που αντιμεταώπισαν όσοι είδαν να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αφίσα για τη σύναξη, την οποία διοργάνωσε ο γνωστός βουλευτής της Ν.Δ.

Ομως, ο δαίμων του τυπογραφείου, όπου σχεδιάστηκε η αφίσα με το σεπτό πρόσωπο του βουλευτή (ή μήπως ήτο τρολιστής με γραφιστικές δεξιότητες;), έβαλε δολίως την αναφορά για τη γουρνοπούλα.

Δεν σερβιρίστηκε γουρνοπούλα στην μπούρειο σύναξη. Δεν υπήρχε περίπτωση ο Θανάσης ο Μπούρας να εκδυτικιστεί σε τέτοιον βαθμό ώστε να βάλει τους καλεσμένους του να πληρώσουν για το κέρασμα στην ονομαστική εορτή του – και δη τους κατοίκους της ιεράς πόλεως της Ελευσίνος.

Εδώ, λοιπόν, θα ξεσκεπαστεί το σατανικό σχέδιο του διαδικτυακού τρολιστή. Στην εικόνα κεντρική βλέπετε την κανονική αφίσα για την μπούρειο σύναξη, άνευ γουρνοπούλας, ενώ από την εικόνα κάτω αναδίδεται η έντονη οσμή της κνίσας από την ψητή γουρνοπούλα, που υποσχόταν να γίνει δική σας αντί του αντιτίμου των 11 ευρώ.

Ενας Μπούρας και μάλιστα βουλευτής δεν είναι ταλιροφονιάς να γυρεύει 11ευρα από τους φανατισμένους οπαδούς του ιδίου και του Κούλεως του μεγίστου για μια μερίδα γουρνοπούλα.

Αλλωστε, και μόνο του το αντίτιμο του ψητού θα έπρεπε να έχει βάλει πολλούς σε υποψίες. Πώς είναι δυνατόν ένας πρακτικός άνθρωπος, όπως είναι ο Θανάσης ο Μπούρας, να πουλάει μερίδες γουρνοπούλας με τιμή 11 ευρώ;

Αν ζητάς 11 ευρώ, οι περισσότεροι θα σου δίνουν εικοσάρικα. Πώς να βρεις τόσα ψιλά για να δίνεις ρέστα εννιά ευρώ στον καθέναν; Θα έπρεπε να δουλέψει κάνα τρίμηνο εισπράκτορας στα ΚΤΕΛ για να βρεις τόσο κέρμα.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα