ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 27/03/2023

● Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου ζωγραφίζει τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ σε λαμπάδες και αρνείται να ζωγραφίσει άλλους, επειδή, όπως δήλωσε η ίδια στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Ηλείας ilialive.gr:

● «Πολλοί μου ζητούν να ζωγραφίσω κι άλλους πολιτικούς της επικαιρότητας. Η απάντησή μου είναι ότι δεν πάει το χέρι να ζωγραφίσει δεξιά παιδιά…»

● Αυτή η έκφραση μίσους (ούτε ζωγραφιστά δεν θέλει να βλέπει ή να απεικονίζει τα «δεξιά παιδιά») θεωρήθηκε χιουμοριστική και αναπαράγεται σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες – και μάλιστα με θετικό τρόπο.

● Η μαρτυρική Πελοπόννησος, που είδε χιλιάδες από τα παιδιά της να καταλήγουν στις πηγάδες, μακελεμένα από τις λεπίδες των κομμουνιστών, αγοράζει αναστάσιμες λαμπάδες που έχουν πάνω τους τον Κουτσούμπα, που είναι απολογητής του τυράννου και μαζικού δολοφόνου Στάλιν και θαυμαστής του αρχισφαγέα Βελουχιώτη.

● Και το σκίτσο του Κουτσούμπα φτιάχνει κάποια κυρία που λέει κατάμουτρα στον κόσμο ότι το χέρι της «δεν πάει να ζωγραφίσει δεξιά παιδιά».

● Είναι ζήτημα κοινής λογικής, δημοκρατικής ευαισθησίας αλλά -πάνω απ’ όλα- σεβασμού στην πίστη μας και στο αναστάσιμο μήνυμα του Χριστού να απέχουν οι οικογένειες από τέτοιες βέβηλες επιδείξεις κακογουστιάς.

● Δεν είναι δυνατόν τη βραδιά της Ανάστασης, αντί να πας στην εκκλησία για να βιώσεις το θαύμα της νίκης επί του θανάτου και της ζωής που δωρίζει ο Κύριος στην ανθρωπότητα, να επιδεικνύεις τη μορφή ενός άθεου πολιτικάντη, ο οποίος προπαγανδίζει μια δολοφονική ιδεολογία κι ένα σάπιο σύστημα, που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος από τα ίδια τα ανομήματά του.

● Οι ιερείς και οι πιστοί οφείλουν να αντιδράσουν στην κομματικοποίηση της Ανάστασης.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα