ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 14/04/2023

  • Η φωτό με τον Αδωνι μπροστά στα σφαχτάρια θα μπορούσε να σταθεί λόγος ικανός να αρχίσεις την αποχή από το κρέας.

  • Η Καϊλή αποφυλακίστηκε και θέλει να αντικρίσει ξανά στα μάτια τους ψηφοφόρους της. Πρώτα να βγάλει το βραχιολάκι από το ποδαράκι, να δικαστεί και να αθωωθεί, να βρει κόμμα να τη στεγάσει κι έπειτα κοιτάει και τους ψηφοφόρους στα μάτια. Δεν θα είναι δα και πολλοί… 
  • Ο Μητσοτάκης είπε στην ανθελληνική γερμανική φυλλάδα «Bild» ότι «αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα μεγάλο τείχος με μια μεγάλη πόρτα. Το μεγάλο τείχος είναι για να διασφαλιστεί η προστασία των συνόρων και η μεγάλη πόρτα είναι μια γενναιόδωρη πολιτική για την υποδοχή προσφύγων αλλά και τη νόμιμη είσοδο οικονομικών μεταναστών». 
  • Την τέχνη του ανοίγματος της Κερκόπορτας στον εποικισμό την ξέρει καλά ο Μητσοτάκης. 75.000 αιτήσεις ασύλου έχει εγκρίνει η κυβέρνησή του από το 2020 έως το 2022.

  • Κι ένα καλό νέο: πατώνει σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, που ασχολείται με θέματα Αυτοδιοίκησης, ο πρωθυπουργικός ανιψιός και βασικός υπεύθυνος του φιάσκου «Μεγάλος Περίπατος» Κώστας Μπακογιάννης. Είναι εξαιρετικά πιθανό να μην τον… ξαναλουστούν ως δήμαρχο οι Αθηναίοι.

π

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα