Ηρεμολόγιο Τετάρτης 29/05/2024

● Πηγές από την ομογένεια μας ενημέρωσαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος (κεντρική φωτό), ο πολυπράγμων αιδεσιμότατος Αλεξ Καρλούτσος και ο Ανδρέας Δρακόπουλος, πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», βρέθηκαν αυτές τις ημέρες μαζί στην Αθήνα και έκαναν promo (διαφήμιση, δηλαδή) του Στέφανου Κασσελάκη! Καθώς φαίνεται, τον θέλουν με τα μπούνια πρωθυπουργό!

Αλεξ Καρλούτσος

Ανδρέας Δρακόπουλος

● Κρίμα! Πάνω που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάς είχε βρει πάμφθηνη φέτα (μόλις 6,28 ευρώ το μισόκιλο), θα μας φέρουν τον Κασσελάκη.

● Πάντως, η αφορμή για τη συνάντηση ήταν το 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τίτλο «Προστασία της Θρησκευτικής Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 28 Μαΐου στην Αθήνα.

● Ο «μπουμπούκος», όπως τον αποκάλεσε από τηλεοράσεως η γυναίκα του, υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι και τόσο συμπαθής στη Θεσσαλονίκη – τουλάχιστον σε στελέχη και πρώην βουλευτές της Ν.Δ.

● Για τη χθεσινή κοινή εκδήλωση στο «Holiday Inn» της Θεσσαλονίκης με τον βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο προηγήθηκε μεγάλη τηλεφωνική κινητοποίηση.

Δεν ήταν λίγοι οι πρώην βουλευτές και εν ενεργεία στελέχη της Ν.Δ. που, μόλις άκουσαν ότι θα τους μιλούσε ο Αδωνις, δήλωσαν ότι δεν σκόπευαν να παρευρεθούν.

● Τόσες κωλοτούμπες έκανε ο «μπουμπούκος» και τους ζάλισε τους ανθρώπους…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα