Ασύλληπτη απανθρωπιά του αναιδούς Γεωργιάδη!

«Κι αν στέλναμε 5.000 σε κάθε σπίτι, τι θα τα έκαναν που δεν μπορούν ούτε να κάνουν ταξίδια ή να πάνε σε εστιατόρια;»

Φαίνεται πως ο υποχρεωτικός εγκλεισμός εξαιτίας του κορονοϊού επιδείνωσε τα συμπτώματα πολιτικού ιδρυματισμού από τα οποία χρόνια τώρα υποφέρει ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχολιάζοντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ένα εμπροσθοβαρές πακέτο μέτρων με σκοπό την τόνωση της παραπαίουσας στην αγορά προσφοράς και ζήτησης, είπε με βεβαιότητα που στέλνει στο καναβάτσο το κοινωνικό πρόσωπο της φιλελεύθερης Δεξιάς: «Ακούω τον κ. Τσακαλώτο και τον κ. Τσίπρα που λένε να μοιράσουμε ρευστότητα. Μάλιστα… Εγώ σας λέω ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει σήμερα, μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει, τι να την κάνει τη ρευστότητα;» Στην… αφελή, όπως αποδείχθηκε, δημοσιογραφική απορία «μήπως για να αγοράσει τρόφιμα;», ακάθεκτος ο πολιτικός που εκπροσωπεί στις έγκλειστες μέρες μας την απεχθή συμπεριφορά της ανυποψίαστης Μαρίας Αντουανέτας αναρωτήθηκε έκπληκτος : «Για τρόφιμα; Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνει;»

Προφανώς στους πολιτικά και οικονομικά νεόπλουτους κύκλους όπου συχνάζει ο κ. Γεωργιάδης τέτοια… παρακατιανά προβλήματα, όπως η ημερήσια επιβίωση και η εξασφάλιση των βασικών αγαθών για τη βιοτική μέριμνα, τα έχουν «με τον τρόπο» τους λυμένα. Έτσι εξηγείται και η πολιτικά αναιδής και συνάμα προσβλητική άνεσή του που τον οδηγεί να χλευάζει τους αγωνιούντες Ελληνες, οι οποίοι, έχοντας χάσει τις δουλειές τους ή τελούντες υπό καθεστώς υποχρεωτικής αργίας και με λειψές στην καλύτερη περίπτωση αποδοχές, πληροφορούνται από τον κύριο Γεωργιάδη ότι δεν χρειάζονται να διαθέτουν την αρωγή του κράτους για να… μην παχύνουν!

Στα ευρύχωρα σπιτικά τους αυτού του είδους οι αυθάδεις και ασεβείς πολιτικοί φαίνεται πως έχουν συνηθίσει στις εικόνες εξαθλιωμένων ανθρώπων που ανακατεύουν τα σκουπίδια, την ώρα που οι ίδιοι… κάνουν δίαιτα! Η αηδιαστική συμπεριφορά Γεωργιάδη προκάλεσε θύελλα αρνητικών σχολίων στην αντιπολίτευση, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Και ξοδεύτηκε ατυχώς πολλή μελάνη για κάτι που η ευθύβολη λαϊκή σοφία θα συνόψιζε λιτά ως εξής: «Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στον γιακά»…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα