Βγήκε από την πολιτική «καραντίνα» ο Αλέξης Τσίπρας!

Έκανε την… επανεμφάνισή του για να πάει στο Αττικόν, μαζί με τον Ξανθό και (ποιον άλλον;) τον Πολάκη

Ξαφνικά ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε χθες να βγει από την πολιτική καραντίνα και ύστερα από μια περίοδο αντιπολιτευτικής απραξίας να επανέλθει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Τηρώντας τα βασικά μέτρα ασφαλείας (μάσκα και γάντια μιας χρήσεως) και συνοδευόμενος από τους επίσης μασκοφόρους πρώην υπουργούς Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, επισκέφθηκε το Αττικόν, νοσοκομείο αναφοράς στην υγειονομική κρίση, για ενημέρωση από πρώτο χέρι.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό» εξήγησε ο κ. Τσίπρας στον διοικητή του νοσοκομείου Σπύρο Αποστολόπουλο. «Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη» πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικόν 30 ασθενείς με κορονοϊό και επτά σε ΜΕΘ, ισχυριζόμενος ότι το νοσοκομείο «έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας».

Σε συνομιλίες του με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν, ο κ. Τσίπρας άκουσε να τονίζουν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Συνεχίζοντας το υπερκινητικό του ρεσιτάλ ο κ. Τσίπρας, ανακάλυψε χθες, ύστερα από τρεις εβδομάδες, και την Καστοριά! Σε τηλεδιάσκεψη με τον επικεφαλής της Υγειονομικής Περιφέρειας ανακοίνωσε τη συμβολική δωρεά του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο της πόλης, που περιλαμβάνει έναν κλίβανο αποστείρωσης ατμού και ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να καλύψει τις ελλείψεις στην Υγεία, υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στοχευμένες πρωτοβουλίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του για την ενίσχυση νοσοκομείων και την κάλυψη υφιστάμενων ελλείψεων. Ταυτόχρονα, εγκαλεί για διγλωσσία το Μαξίμου αναφορικά με τις προβλέψεις για τις εκκλησίες στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων, με αφορμή τα προχθεσινά περιστατικά στις εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα. Η στάση των συγκεκριμένων πολιτών και ιερέων δεν είναι μόνο θέμα ατομικής ευθύνης μιας μικρής μειοψηφίας, αλλά αφορά την κοινωνία, όπως σημειώνει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα