Ξεκατίνιασμα της Γιάννας Αγγελοπούλου στο twitter!

Ανάρμοστοι διαδικτυακοί καβγάδες και επηρμένες ειρωνείες από την πρόεδρο του «Ελλάδα 2021»

Προκλητική και επικίνδυνη αποδεικνύεται η Γιάννα Αγγελοπούλου, που αποφάσισε εν μέσω πανδημίας να… ξεσαλώσει στο twitter, επιδιδόμενη σε ένα ρεσιτάλ προκλητικού νεοπλουτισμού αλλά και σε ένα απίστευτο «ξεκατίνιασμα», και μάλιστα δημόσιο. Χωρίς να έχει ουδεμία επίγνωση του θεσμικού της ρόλου ως επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» -με την οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν ασχολείται και ιδιαιτέρως-, ενεπλάκη σε έναν διαδικτυακό καβγά, φτάνοντας στο σημείο να απαντήσει υποτιμητικά σε χρήστη για τους φόρους που πληρώνει, ενώ ακολούθησε συζήτηση που έφτασε μέχρι το… καμένο αλσύλλιο το 2004.

Όλα άρχισαν όταν ανέβασε στο προσφιλές της twitter το άρθρο του ιδρυτή της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, συνοδευόμενο από σχόλιο για τη βοήθεια στους φτωχότερους ανθρώπους. Τότε ένας χρήστης σχολίασε «Μια καλή αρχή είναι να σας φορολογήσουν περισσότερο», με την ίδια να απαντά, δίνοντας ρεσιτάλ ειρωνείας, ότι «όσο και να με φορολογήσουν, εγώ θα τα πληρώσω: Εσείς;». Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκαιότατη απάντησή της προκάλεσε ένα ντόμινο από αρνητικά σχόλια, στα οποία η κυρία Αγγελοπούλου απάντησε με την ίδια έπαρση. Μάλιστα, κάποιος τη ρώτησε εάν… δήλωσε στο κτηματολόγιο τα χωράφια στην Εμπαρο, με την ίδια να απαντά «βεβαίως», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε σκωπτικά «καλά, πλήρωσε πρώτα το αλσύλλιο που του έβαλες φωτιά με τα βεγγαλικά το 2004 και μετά να λες πως θα πληρώσεις αν σε φορολογήσουν».

Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Γιάννα Αγγελοπούλου χαριεντίζεται προκλητικά στα social media, καθώς πριν από λίγες ημέρες άνοιξε κι άλλον διάλογο, απαντώντας, με το ίδιο θράσος και ειρωνεία, σε ερωτήσεις χρηστών ακόμη και για την ηλικία της. Συγκεκριμένα, σε σχόλιο χρήστη κάτω από φωτογραφία που είχε αναρτήσει ότι «100 χρόνων βαβά το πορτοκαλί σνίκερ σε μάρανε», η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» απάντησε: «Λάθος. 120 χρόνων!» Όταν κάποιος, πάλι, αναρωτήθηκε τι εστί το GA το οποίο έγραφε σε όλες της αναρτήσεις της, η… international Γιάννα απάντησε εριστικά «Gianna Angelopoulos = GA, got it?», εξηγώντας ότι πρόκειται για τα αρχικά του ονόματός της στα αγγλικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα