Άρον άρον εκτός κόμματος τέθηκε ο Ηλ. Γρηγόρης, που έβριζε σκαιότατα Μητσοτάκη και Τσιόδρα

Εκτός κόμματος, όπως του υποδείχθηκε… άνωθεν, έθεσε εαυτόν χθες το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ηλίας Γρηγόρης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις απαράδεκτες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες επιτέθηκε με έναν οχετό ανοίκειων και πεζοδρομιακών εκφράσεων (μεταξύ άλλων…) στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, ενώ δεν έλειψαν από τον… μειλίχιο λόγο του και οι απειλές (τύπου «θα σας εξαχνώσουμε») και κατά των δημοσιογράφων.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα την αποπομπή του, ο ίδιος χαρακτήρισε παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε και ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, αίτημα που έγινε αμέσως αποδεκτό.

Σε δημόσια δήλωσή του ο Η. Γρηγόρης αναφέρει: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στον δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι’ αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

O πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο αμφισβήτησε, εκτός άλλων, τον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού που ανακοινώνει η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «μπουζούριασμα» την απόφαση του κατ’ οίκον περιορισμού που έχει ληφθεί για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών. «Εχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν τον χώρο μας. Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεών του» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα