Πυρά Βελόπουλου για τις σέλφι και τη διαχείριση της πανδημίας

Έθεσε τον πρωθυπουργό προ των ευθυνών του για το σκάνδαλο με τα «διπλά βιβλία» του ΕΟΔΥ, και τις… ανέμελες βόλτες στο Τατόι

Σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και για την επίμαχη φωτογραφία από την Πάρνηθα εκτόξευσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έθεσε προ των ευθυνών του το Μέγαρο Μαξίμου και για τα «διπλά βιβλία» του ΕΟΔΥ, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας. «Όταν ζητάτε από τον Ελληνα να μην πάει στην εκκλησία, να μη λάβει θεία κοινωνία, να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του, να φορά μάσκα, δεν γίνεται ο πρωθυπουργός να βγαίνει, να πεζοπορεί, να κάνει μοτοκρός και να κάνει βόλτες χωρίς μάσκα» σημείωσε από το βήμα της Ολομέλειας, χαρακτηρίζοντας «ανεπίτρεπτο» το περιστατικό στην Πάρνηθα. Σχολίασε μάλιστα πως ο πρωθυπουργός «πιάστηκε στα πράσα». «Στο χωριό μου λένε», ανέφερε χαρακτηριστικά, «“ξέρεις να κλέβεις;” “Ξέρω”. “Ξέρεις να κρυφτείς;” “Όχι”. “Ε, τότε, μην κλέβεις”».

Επιβεβαίωση

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για τα «διπλά βιβλία» στον ΕΟΔΥ, δηλώνοντας ότι ο ίδιος επιβεβαιώθηκε για τον λανθασμένο αλγόριθμο. «Τα κάνατε μπάχαλο. Έγγραφα πιστοποιούν ότι κάνατε λάθος καταγραφή» κατήγγειλε, καλώντας την κυβέρνηση να δημοσιοποιεί καθημερινά όλα τα στοιχεία στο διαδίκτυο, «κρυστάλλινα» και «διάφανα». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε και το γεγονός ότι η Ελλάδα ξεπέρασε τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε νεκρούς. «Βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε νεκρούς. Αυτή είναι η τεράστια επιτυχία της κυβέρνησής σας. Κάνετε λάθη και δεν ακούτε κανέναν.

Το είπα και στον πρωθυπουργό. Μην κάνετε λάθη, θα γεμίσει η Ελλάδα νεκρούς» τόνισε.
Αναφερόμενος, μάλιστα, στα εμβόλια για τον κορονοϊό, ξεκαθάρισε ότι εμβόλιο «με το πιστόλι στον κρόταφο» είναι επί της ουσίας υποχρεωτικό.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε και σε δημοσιογράφους που «βγαίνουν στην τηλεόραση και δείχνουν στις εκπομπές τους μνήματα». «Είναι αυτό δημοσιογραφία; Να βγαίνουν και να λένε ότι σκάβουν τάφους;» διερωτήθηκε, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του ΕΣΡ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα