Αισχρή ομιλία Λοβέρδου: «Ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός»

Είναι ντροπή, είναι κατάντια βουλευτής να υποστηρίζει από το βήμα της Βουλής ότι ένας άντρας που δέρνει τη γυναίκα του μπορεί ταυτόχρονα να είναι καλός πατέρας! Κι αυτό να το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα υπέρ του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. Είναι ντροπή, είναι κατάντια για τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Λοβέρδο να εκφράζει τέτοιες απαράδεκτες απόψεις, είναι όμως ντροπή και για το κόμμα του, τη Ν.Δ., να μην τον έχει αποδοκιμάσει δημόσια.

Να τι είπε ο κ. Λοβέρδος: «Μπορεί ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα από τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Οπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Αυτά είπε και δεν είναι fake news, στα οποία επιδίδεται με ιδιαίτερο ζήλο ο Γιάννης Λοβέρδος. Τα Ellinika Hoaxes τού έχουν κάνει ειδικό αφιέρωμα, συγκεντρώνοντας αν όχι όλες, τις πιο πολλές και τις πιο χαρακτηριστικές ψευδείς ειδήσεις που έχει αναπαράγει και διακινήσει μέσα από το διαδίκτυο και τα πολλά προφίλ του στο facebook και στο twitter, κυρίως προτού γίνει βουλευτής. Ακόμα και η Βικιπαίδεια αναφέρει: «Έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και φαρσών, κυρίως πολιτικού και κομματικού περιεχομένου, για τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσωπα της επικαιρότητας».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε σάλο στη Βουλή, αντιδράσεις κομμάτων, αλλά και πάρα πολλές αναρτήσεις στα social media και από πολίτες και από πολιτικά στελέχη κομμάτων, που τον… περνούν γενεές δεκατέσσερις. Ο ίδιος μετά τον σάλο που προκλήθηκε έκανε δήλωση διόρθωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, του ζητήθηκε η δήλωση από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Για μία ακόμη φορά τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, εκμεταλλευόμενα την ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απομόνωσαν μια φράση μου από την ομιλία μου χθες στη Βουλή για να ισχυριστούν, δήθεν, ότι αποδέχομαι τη βία κατά των γυναικών. Πόσο ανόητοι είναι πια. Αυτό που είπα χθες -και στο οποίο επιμένω- είναι ότι η επιμέλεια των τέκνων δεν μπορεί να προσδιορίζεται με κυβερνητική απόφαση ή με νομοθετική ρύθμιση αόριστα, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν οι ιδιαίτερες ανά περίπτωση συνθήκες. Αλλά μόνον με απόφαση του φυσικού δικαστή, ο οποίος γνωρίζει και τα δεδομένα στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα