Τραγέλαφος: Ο Άκης Σκέρτσος διέψευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πιστοποιητικό μόνο με τρίτη δόση για τους άνω των 60

Τραγελαφική είναι η εικόνα που παρουσίασε χθες η κυβέρνηση, καθώς λίγη μόλις ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διαμήνυσε με τον πιο σαφή τρόπο ότι από Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι θα μένουν εκτός κλειστών χώρων, ο Άκης Σκέρτσος πήρε επί της ουσίας πίσω (!) όσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός προανήγγειλε.

Σε ένα ρεσιτάλ αντίφασης και αυτοαναίρεσης, ο υπουργός Επικρατείας «διευκρίνισε» -δήθεν με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα- τα μέτρα, λέγοντας ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν πλέον να εισέρχονται μόνο σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα, σινεμά, μουσεία, γυμναστήρια και εκθέσεις. Σε όλους όμως τους υπόλοιπους κλειστούς χώρους, δηλαδή στα κομμωτήρια, στο λιανεμπόριο, στις εκκλησίες, στην εκπαίδευση αλλά και στους ανοιχτούς χώρους εστίασης, οι ανεμβολίαστοι θα έχουν -όπως και σήμερα- πρόσβαση με την επίδειξη αρνητικού τεστ, ενώ ελεύθερη πρόσβαση θα έχουν και στις αγορές τροφίμων, στα φαρμακεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι από τις 13 Δεκεμβρίου οι άνω των 60 δεν θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, εφόσον έχουν παρέλθει εφτά μήνες από τη δεύτερη δόση και δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα