Το Μαξίμου στηρίζει και επίσημα τον Μόσιαλο

Κάλυψε πλήρως τον βλάσφημο καθηγητή

Τελικά δεν ήταν τυχαία η σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου για την προκλητική και απαράδεκτη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου με την Παναγία και τον Ιωσήφ, που προσβάλλει τη θρησκεία και τη χριστιανική πίστη.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις της Ιεράς Συνόδου, ιερωμένων, χιλιάδων πιστών, υπουργών της κυβέρνησης και βουλευτών της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός όχι μόνον τον διατηρεί στη θέση του (είναι εκπρόσωπος της χώρας στους διεθνείς οργανισμούς για την πανδημία), όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά τον στηρίζει και τον καλύπτει πλήρως.

Ο Οικονόμου

Αυτό δείχνει η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στην ερώτηση που δέχθηκε χθες κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Ο κ. Μόσιαλος εξέφρασε μία προσωπική άποψη, στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου» είπε ο κ. Οικονόμου και τόνισε: «Η ελευθερία του λόγου, τόσο στο πλαίσιο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου βίου, είναι απολύτως κατοχυρωμένη στη χώρα μας, ακόμα κι όταν ο λόγος αυτός είναι άκομψος για πολύ κόσμο ή και προσβλητικός για τα πιστεύω του. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση δεν σχολιάζει απόψεις πέραν του αυστηρού υπηρεσιακού ορίου του ρόλου του καθενός».

Μόνο που ο κ. Μόσιαλος είναι δημόσιο πρόσωπο επιφορτισμένο με αρμοδιότητες για την πανδημία που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός και η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε άμεση σχέση με τον υπηρεσιακό του ρόλο, γιατί ακριβώς είχε ως επίκεντρο την πανδημία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα