Ωμή παρέμβαση Άδωνη στη Δικαιοσύνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ!

Προανήγγειλε ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης των δύο συνεργατών του που παραπέμφθηκαν για τις προσλήψεις

Ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης επιχειρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας πως θα υπερασπιστεί στην αίθουσα του δικαστηρίου τους στενούς του συνεργάτες οι οποίοι ελέγχονται για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας του.

Μιλώντας στη Βουλή και αναφερόμενος στα δύο παραπεμπτικά βουλεύματα που στέλνουν στο σκαμνί τούς συνεργάτες του, ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ανερυθρίαστα πως «τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ θα τα υπερασπιστώ εγώ ο ίδιος στο δικαστήριο, γιατί είναι παντελώς αθώα», προσθέτοντας πως η εισαγγελική παραπομπή δεν είναι καταδίκη, καθώς υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Μάλιστα, βρήκε αφορμή για να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ψέγοντάς τον επειδή παρεμβαίνει στην υπόθεση, λέγοντας πως «ή το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους -προφανώς για τον κ. Βαξεβάνη, άρα προφανώς και για τον κ. Πουλή και την κυρία Θεοφυλάτου και όλους τους άλλους- ή δεν ισχύει για κανέναν. Διαλέξτε».

Πάντως, η τουλάχιστον άκομψη προσπάθεια του Άδωνη Γεωργιάδη να παρέμβει στη Δικαιοσύνη συνεχίστηκε, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως η ελληνική Δικαιοσύνη έχει κάνει «μεγάλο σφάλμα» επειδή έστειλε την υπόθεση των 8.000.000 ευρώ του Παύλου Πολάκη μετά τη λήξη παραγραφής της, κάτι που, όπως είπε, «ωφέλησε» τον Παύλο Πολάκη.

Πάντως, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα άρχισαν να τον κατηγορούν ότι με αυτά του τα λόγια επικρίνει τη Δικαιοσύνη, υποστήριξε πως «εγώ, σε αντίθεση με εσάς, εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη. Εγώ δεν θεωρώ την ελληνική Δικαιοσύνη υποχείριο ούτε της δικής μας κυβερνήσεως ούτε του ΣΥΡΙΖΑ. Αμφισβήτησα τους χρόνους με τους οποίους κινείται η Δικαιοσύνη. Είναι θεσμικό ζήτημα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει δόλος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε μάλιστα «θερμό» τετ α τετ με τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, και αναφορικά με την υπόθεση Βαξεβάνη, κατήγγειλε πως «του στήσατε μια διαδικασία στην εισαγγελέα, γιατί αποκάλυψε ότι η Novartis στις ΗΠΑ πλήρωσε 350.000.000 επειδή τα πήραν πολιτικοί και υπηρεσιακοί στην Ελλάδα».

Πάντως, οι δύο… ορκισμένοι εχθροί είχαν και ιδεολογική αντιπαράθεση. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης περιέγραψε πως έγινε καπιταλιστής στα 13 του, λόγω μια επίσκεψης στο σούπερ μάρκετ με μια Ρουμάνα (!), που έπαθε σοκ από την αφθονία των προϊόντων. Τότε είναι που έκανε λόγο «για ιστορική ευθύνη να νικηθεί οριστικά η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς», ενώ υποστήριξε πως, μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός «φτύνει πλέον τον κόρφο του όταν ακούει “αριστερός”». Οξεία ήταν, ως αναμενόταν, η αντίδραση του αψύ Σφακιανού, ο οποίος απάντησε πως «οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι τα είχαν τακιμιάσει με τους Γερμανούς».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα