Αφωνία Μαξίμου για την Greek Mafia

Οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα της Greek Mafia, που έρχονται ως συνέχεια αυτών των σκανδάλων των παρακολουθήσεων, μας δείχνουν ότι υπάρχει σαπίλα στις διωκτικές Αρχές, η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα και όχι με την αφωνία που έχουν επιλέξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Δεν είναι δυνατόν τα δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν ότι μαφιόζοι διοικούν την Αστυνομία και όταν γίνεται ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Οικονόμου η απάντηση να είναι η παραπομπή σε σχετική ανακοίνωση του συγκεκριμένου υπουργείου και σε δηλώσεις του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η αφωνία έπειτα από τέτοιες αποκαλύψεις και που σύμφωνα με το «Documento» αποδεικνύεται ότι ένα κομμάτι της Greek Mafia διαπλέκεται με την Αστυνομία αλλά και με την ΕΥΠ, σε τέτοιο βαθμό που «τα µέλη της µαφίας καταφέρνουν να τοποθετούν τους δικούς τους ανθρώπους στην Αστυνοµία, οι οποίοι φαίνεται ότι φτάνουν ως τα γραφεία του αρχηγείου. ∆ίνουν εντολές και κανονίζουν έως και τις µεταθέσεις αστυνοµικών-µελών του κυκλώµατος».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα