Συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ προτείνει και ο Αποστολάκης

Αλλος ένας θιασώτης της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ μας προέκυψε χθες.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης εκτίμησε (ΕΡΤ) ότι μια τέτοια λύση είναι εφικτή… για το καλό του τόπου! «Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα στην πολιτική» δήλωσε ως ξεσκολισμένος πολιτικός. «Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα θεωρήσεως, συζήτησης. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις σε αυτές τις περιπτώσεις, που είναι πολύ σοβαρά τα θέματα, πάνε στην άκρη, και αυτό που πρέπει να προκύπτει είναι ποιο είναι το καλό του τόπου. Αν το καλό του τόπου λέει ότι αυτό πρέπει να γίνει και οι πολιτικοί αρχηγοί το αποφασίσουν και το συμφωνήσουν, γιατί όχι να μη γίνει; Δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Θεωρώ ότι τα πάντα είναι πιθανά» πρόσθεσε.

Διαφωνία

Μάλιστα εξέφρασε τη διαφωνία του με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Στην ερώτηση αν θα έκανε κάτι διαφορετικό είπε: «Σε σχέση με τα όπλα, νομίζω ναι. Σε σχέση με την υποστήριξη της Ουκρανίας, ενδεχομένως και περισσότερη υποστήριξη από ό,τι είναι αυτή τη στιγμή και διπλωματικά και οικονομικά και σε όλες τις κατευθύνσεις». Αναφερθείς στην επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Α. Μπλίνκεν σημείωσε: «Τα αποτελέσματα μιας επίσκεψης και μιας τέτοιας επαφής αρχικά να πούμε ότι θέλουν λίγο χρόνο για να φανούν.

Ωστόσο οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι έδειξε ανακουφισμένος από το γεγονός ότι το θέμα της αντιπαράθεσης με την Τουρκία έχει πάει λίγο μακριά. Προσπάθησε να κρατηθεί λίγο στη μέση. Μας έδειξε πάλι, με την ίδια μεθόδευση που συνηθίζεται, ότι “είναι πολύ σημαντικό να τα βρείτε”. “Βρέστε έναν τρόπο να τα βρείτε”. Είναι πολύ καλό για τον ελληνικό λαό και για τον τουρκικό λαό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα