«Αγάπησα τον Σαμαρά όταν έπεσε ο Κων. Μητσοτάκης»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Β. Στίγκας σε συνέντευξή του: «Ηταν δυνατός, είχε ρεύμα, και έτσι τον ακολούθησα κι εγώ» ανέφερε

Για όλους και για όλα μίλησε στη χθεσινή του συνέντευξη ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών». Ο Βασίλης Στίγκας δεν δίστασε να μιλήσει για το πέρασμά του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, για την αγάπη που είχε στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για τις σχέσεις του κόμματός του με τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη. «Αγάπησα τον Αντώνη Σαμαρά όταν έπεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, εγώ πήγα με τον Αντώνη τον Σαμαρά.

Ηταν νέος πολιτικός, δυνατός, είχε ρεύμα και τον ακολούθησα και εγώ, όπως αρκετός κόσμος» είπε ο Βασίλης Στίγκας αναφερόμενος στο πολιτικό παρελθόν του και στην ένταξή του στην Πολιτική Ανοιξη, τονίζοντας πως ήταν άμισθος σε όποιο κόμμα πέρασε.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αναφέρθηκε και στις απόψεις του Ηλία Κασιδιάρη, τονίζοντας πως όλοι οι πολιτικοί έχουν σωστές και λάθος απόψεις. «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχει καλές ιδέες ο Ηλίας Κασιδιάρης. Βέβαια, δεν συμφωνώ σε όλα μαζί του, όπως συνέβαινε και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ή τον Γιώργο Καρατζαφέρη». Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε ότι δεν έχει συναντηθεί ούτε μία φορά με τον Ηλία Κασιδιάρη ούτε έχει μιλήσει μαζί του. Ωστόσο, σημείωσε ότι θα ήθελε να βγει από τη φυλακή και να φάνε ώστε να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Οσον αφορά το παρελθόν του Κασιδιάρη στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, ο Βασίλης Στίγκας κράτησε μια διφορούμενη στάση, λέγοντας ότι δεν είναι νομικός: «Σαν πολίτης πώς το βλέπω: δεν σκότωσαν κανέναν άνθρωπο, υπήρχαν άλλες καταστάσεις. Εννοώ ο Κασιδιάρης δεν σκότωσε τον Φύσσα. Το πρωτόδικο δικαστήριο είπε ότι διηύθυνε τη Χρυσή Αυγή που σκότωσε τον Φύσσα. Δεν είμαι νομικός».

Παρά το γεγονός πως ο κ. Στίγκας αρνείται να κατηγορήσει δημόσια τον Ηλία Κασιδιάρη, είναι κάθετος ως προς οποιοδήποτε σενάριο τον θέλει να συνδιοικήσει στο μέλλον το κόμμα μαζί με τον πρώην επιχειρησιακό αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

«Δεν μπήκαμε στη Βουλή μόνο λόγω του Ηλία Κασιδιάρη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητήσει κάτι ο Κασιδιάρης αν βγει από τη φυλακή. Εγώ μπήκα μπροστά με τους “Σπαρτιάτες” και μας ψήφισαν 250.000 άνθρωποι. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι ένα λαϊκό κίνημα με συμμετοχή όλων των πολιτών. Εγώ είμαι αρχηγός, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να γίνει αρχηγός στο κόμμα. Τους “Σπαρτιάτες” τους διοικώ εγώ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα