Ο Κυριάκος τα έκανε… θάλασσα

Λίγες ημέρες μετά την «καρατόμηση» Μηταράκη επειδή ήταν διακοπές, πήγε για μπάνιο στο Μαράθι Χανίων

Ανέμελος και ανενόχλητος, σαν να μην τρέχει κάστανο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή τον… τουρίστα.

Ελάχιστες ώρες μετά την αποπομπή του Νότη Μηταράκη, υπουργού Προστασίας του Πολίτη, από την κυβέρνηση επειδή έκανε διακοπές την ίδια ακριβώς ώρα που η χώρα μας βρισκόταν στο έλεος της πύρινης λαίλαπας, ο πρωθυπουργός εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο αγαπημένο του Μαράθι στην Κρήτη.

Μάλιστα, η παραπάνω αποκάλυψη δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, μια και συνοδεύεται και από φωτογραφικό ντοκουμέντο. Σε αυτό εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κάνει το μπάνιο του χθες το πρωί, γύρω στις 10. Κι όλα αυτά την ώρα που η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος από τον αδόκητο χαμό των δύο σμηναγών μας εν ώρα καθήκοντος.

Πρόκειται για τον ορισμό της υποκρισίας, δεδομένου και ότι η καρατόμηση Μηταράκη, όπως και το άδειασμα στον Γιώργο Πατούλη, ήρθαν λόγω της έλλειψης ενσυναίσθησης των στελεχών την ώρα της μάχης.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί, μάλιστα, το γεγονός ότι το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή», το οποίο αποκάλυπτε τις διακοπές Μηταράκη, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τη δικαιολογημένη και μεγάλη κούραση, ακύρωσε τις διακοπές του λόγω των πυρκαγιών.

Επιπροσθέτως, τα φιλικά προς την κυβέρνηση μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον πρωθυπουργό, λίγο πολύ, ως ήρωα επειδή απλώς έκανε τη δουλειά του και βρισκόταν στην Αθήνα για να συντονίσει το έργο της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως οι επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά έχουν αφήσει ιστορία, καθώς ο πρωθυπουργός έχει ροπή στα ταξιδάκια την ώρα των μεγάλων κρίσεων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα