Γελοία παρέμβαση Αδωνη στον εμφύλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το θέμα των επικείμενων διαγραφών εξακολουθεί να ταλανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πράγματα κινούνται στην κόψη του ξυραφιού, αλλά, αναπάντεχα, ο Aδωνις Γεωργιάδης (κεντρική φωτό) έσπευσε χθες να προσθέσει τον τόνο της γελοιότητας που έλειπε ανοίγοντας… Ομπρέλα για τα στελέχη του κόμματος.

Παρεμβαίνοντας ανεπίτρεπτα και άκομψα με τον γνωστό ανοίκειο τρόπο του και χωρίς συναίσθηση της μεγαλομανίας του, σχολίασε λες και του πέφτει λόγος: «Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, Πασόκα από γεννησιμιού σου και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή».

Και συνέχισε: «Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία. Πρέπει, λέει, να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιπασόκα, η πρασινοφρουρού».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα μετά την παρότρυνση Κασσελάκη «να χαμηλώσουν οι τόνοι μεταξύ μας», εμφανίστηκε χθες (Σκάι) δηλώνοντας ότι τον πρόεδρο «τον πολεμούν δήθεν αγωνιστές;» και προσθέτοντας «να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμό στις διαγραφές». Προειδοποίησε ότι σε διαφορετική περίπτωση «θα είναι πολιτική αυτοκτονία. Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό δίνουμε την εικόνα ενός τσίρκου».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα