Η Βίκυ Φλέσσα… θηλυκός Πάγκαλος!

Στη συχνότητα του Θεόδωρου Πάγκαλου αποφάσισε να συντονιστεί χθες η Βίκυ Φλέσσα.

Θυμίζοντας τον συχωρεμένο υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που το 2010 κατηγορούσε τον ελληνικό λαό για τη χρεοκοπία της χώρας, αναφωνώντας το περιβόητο «μαζί τα φάγαμε», χθες η Βίκυ Φλέσσα αποφάσισε να δηλώσει πως για το έγκλημα των Τεμπών ευθύνονται όλοι οι Ελληνες, αναφωνώντας πως «τα παιδιά αυτά (στα Τέμπη) τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί».

Η χυδαία προσπάθεια συλλογικής ενοχοποίησης του λαού, για ένα έγκλημα που έχει συγκεκριμένους ηθικούς αυτουργούς, δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ακόμα μία προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών των υπεύθυνων-ανεύθυνων υπουργών, αλλά και της κυβέρνησης, που η ίδια γλείφει για μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Η ίδια, άλλωστε, συνειδητά επιλέγει να επιτεθεί στον λαό, αλλά να αφήσει στο απυρόβλητο τόσο τον υπουργό Καραμανλή, που γνώριζε για τα χάλια του σιδηροδρόμου αλλά δεν έκανε τίποτα, όσο και τον πρωθυπουργό, που, ενώ υποσχόταν φως στην εξιχνίαση, επιφύλαξε το απόλυτο σκοτάδι για όσους ευθύνονται για το έγκλημα. Η τοποθέτηση της κυρίας Φλέσσα προκάλεσε -όπως ήταν αναμενόμενο- την οργισμένη αντίδραση όχι μόνο των κομμάτων, αλλά και της κοινωνίας των πολιτών, που μέσω του διαδικτύου… έστειλε το μήνυμά της στη «γαλάζια» ευρωβουλευτή.

Φυσικά, η ίδια δύσκολα θα μπορέσει να τα κατανοήσει και να καταλάβει τη χυδαιότητα των λεγομένων της, καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν φρόντισαν να στείλουν τα μηνύματά τους με… οξείες και περισπωμένες. Η χθεσινή παρέμβαση όμως της κυρίας Φλέσσα θύμισε κάτι ακόμα που στα χρόνια της κρίσης έγινε εντονότερο από ποτέ, και αυτό δεν είναι άλλο από τη μετριότητα, την αντικοινωνικότητα, αλλά και το μίσος προς τον λαό μιας νέας ψευδοελίτ, που μεσουράνησε στην Ελλάδα της κρίσης, υιοθετώντας το αφήγημα των ισχυρών ως έναν δήθεν αντιλαϊκίστικο λόγο. Η αλήθεια, όμως, την οποία επικαλούνται ως δήθεν οδηγό τους, δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τη χυδαιότητα μιας εξουσίας που έχει αποφασίσει να ζει εις βάρος του λαού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα