Κ. Καραγκούνης: Μήπως ο Γ. Βαρουφάκης να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που υπέγραψε;

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή τις αιτιάσεις του υπουργού, ο οποίος αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ότι στο υπουργείο δεν υπάρχουν οι δανειακές συμβάσεις, ούτε το αίτημα για δίμηνη παράταση του μνημονίου.

«Αν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, νομικά κείμενα δημοσιευμένα στην εφημερίδα της κυβέρνησης και στο διαδίκτυο, τότε κάτι δεν πάει καλά με τον υπουργό και με την κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.
«Μέχρι να εντοπίσει τα κείμενα που δεν ξέρει, μήπως να φέρει στη Βουλή τα κείμενα που ο ίδιος έχει διαπραγματευτεί και που όλοι οι υπόλοιποι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει υπογράψει;», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.

Πηγή:ΑΜΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Κορυφαίες Ειδήσεις