Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο τραγικό τρόπο… Ο άτυχος 33χρονος Δημήτρης Παπανικολάου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη, ενώ είχε πάει για ψαροντούφεκο, βρέθηκε τελικά νεκρός με τον ίδιο τρόπο που είχε φύγει και ο πατέρας του από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια!
Ο νεαρός ψαροντουφεκάς είχε ξεκινήσει από το χωριό του, το Προμύρι του νότιου Πηλίου, για να ψαρέψει στην παραλία Μουρτιάς. Από τότε η τύχη του αγνοούνταν, ώσπου η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Μαυρίκος στα Βασιλικά της Εύβοιας, όπου, όπως φαίνεται, παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα. Το άψυχο σώμα του άτυχου 33χρονου εντοπίστηκε από ένα αλιευτικό σκάφος, το οποίο ενημέρωσε το Λιμενικό που το ανέσυρε.
Το θρίλερ είχε ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν ένα τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του νεαρού ψαροντουφεκά στο Λιμεναρχείο έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει ευρείας κλίμακας έρευνα από αέρα, θάλασσα και ξηρά με τη συμμετοχή του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού.

