Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ασπρόπυργο και Μάνδρα
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/3) σε οικισμούς του Ασπροπύργου και της Μάνδρας, με επιχείρηση ευρείας κλίμακας που συντόνισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
Στόχος ήταν να δοθεί τέλος σε παράνομες δραστηριότητες, που έχουν καταγραφεί στην περιοχή. Μαζί έδρασαν αστυνομικοί από τη ΔΑΟΕ, την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, την ΟΠΚΕ, την Ομάδα ΔΙΑΣ και τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.
Ο απολογισμός αποδείχθηκε βαρύς. Εννέα άτομα οδηγήθηκαν με χειροπέδες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί προστασίας του περιβάλλοντος.
Ταυτόχρονα, 22 οδηγοί έλαβαν πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις, όπως οδήγηση χωρίς δίπλωμα, χωρίς κράνος, χωρίς ζώνη ασφαλείας.
Στα ευρήματα της έρευνας ξεχώρισε μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ βρέθηκαν και δύο ζεύγη κλεμμένων πινακίδων κυκλοφορίας, που κατασχέθηκαν αμέσως.
Ολοκληρώνοντας την επιχείρηση, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αφαίρεσε καλώδιο 300 μέτρων, το οποίο εκμεταλλευόταν χρόνια για παράνομες συνδέσεις ρεύματος.


