Σήμερα γάμος γίνεται…

Αγαπητοί μου συμπολίτες, σε λίγο η Πατρίδα μας θα μπει στην λεωφόρο της προόδου και της ανάπτυξης. Τα προβλήματα που μας ταλανίζουν αιώνες τώρα, είναι τρομερά και δύσκολα.

  • του Χρήστου Μπολώση

Όμως για όλα υπάρχει λύση. Άλλωστε γι΄ αυτό έχουμε και τους ειδικούς, οι οποίοι κάθε φορά δίνουν ακαριαία λύσεις στα προβλήματά μας και η Ελλάδα πορεύεται στο δρόμο της προόδου και του 2.0.

Θέλετε μερικά παραδείγματα;

Στις πρόσφατες πλημμύρες της Θεσσαλίας, βγήκαν επιστήμονες, κυρίως ομότιμοι και είπαν ότι τέτοιες πλημμύρες γίνονται κάθε κάποια εκατομμύρια χρόνια και ότι οι τελευταίες έγινα την εποχή του χαλκού, άρα έπρεπε να το ξέρουν οι κάτοικοι του Παλαμά που πήγαν κι’ έχτισαν εκεί το χωριό τους. Και τότε μεν, εκεί που σήμερα είναι το Αλκαζάρ, υπήρχε μία φωλιά δεινοσαύρων οι οποίοι ξεχύθηκαν και ήπιαν το νερό και σώθηκε ο κοσμάκης. Τώρα όμως δεινόσαυροι δεν υπάρχουν (τώρα υπάρχουν άλλου είδους παχύδερμα…) και αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν οι κάτοικοι του Παλαμά και να έχουν πάρει τα όρη και τ’ άγρια βουνά. Φταίνε. Τέλος πάντων.

Άλλος ομότιμος καθηγητής, έδωσε συμβουλές για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την φρενήρη ανοδική πορεία της τιμής του ελαιολάδου, το οποίο εσχάτως μπήκε και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, συναγωνιζόμενο την τιμή του χρυσού. Είπε λοιπόν κάτι σοφότατον το οποίο ήταν αδύνατον να συλλάβει ο νους ημών των αδαών. Τι; Να κόψουμε το λάδι! Μάλιστα συμπολίτισσες και συμπολίτες, διότι αν δεν το γνωρίζετε (και πού να το γνωρίζετε άλλωστε;) το λάδι παχαίνει, δημιουργεί χοληστερίνη, χλαπάτσα, ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, ανεβάζει πίεση, κατεβάζει αιματοκρίτη και αν δεν το προσέξετε μπορεί να χάσει και η ομάδα σας στο κυριακάτικο ντέρμπι. Κάτι για τις πρησμένες κοιλιές της Κατοχής που βλέπουμε σε φωτογραφίες δεν μας είπε ο κ. ομότιμος.

Και πριν ακόμη αρχίσει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή ξετσούμισε άλλος καθηγητής του Πολυτεχνείου και δήλωσε, βάζοντας την σχετική πλάτη και προετοιμάζοντάς μας για το τι θα επακολουθήσει: «Τα οικονομικά βάρη λόγω Μέσης Ανατολής» («60+, η εφημερίδα όλων των συνταξιούχων», φύλλο 93 της 22 Οκτ. 2023)

Άλλος, υπουργός αυτός, μας απεκάλυψε ότι η τιμή του πετρελαίου είναι έρμαιο στα χέρια των διαφόρων καρτέλ και ο μόνος τρόπος να αντιδράσουμε είναι να εφαρμόσουμε και στα αυτοκίνητά μας ακόμη την πράσινη ανάπτυξη. Λεπτομέρειες δεν μας είπε αλλά φαντάζομαι ότι θα εννοούσε να βάλουμε πανιά στα αμάξια μας, ξέρετε Παπαφίγκους, Σακολέβες, Επίδρομους και όλα αυτά που ξέρουν οι ναυτικοί και που τώρα θα τα μάθουμε κι’ εμείς. Ποιος θα σας τα φτιάξει; Ε, τόσους καραβομαραγκούς έχετε στη γειτονιά σας. Κάποιος θα βρεθεί.

Για όλα λοιπόν τα προβλήματα λύσεις, εύκολες ή δύσκολες υπάρχουν (σαν τα λεφτά που επίσης υπάρχουν ένα πράγμα).

Όμως υπάρχει και ένα τεράστιο θέμα, με το οποίο φοβούμαι ότι ουδείς έχει καταπιαστεί.. Και αυτό είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων (είναι και δύσκολο στην ορθογραφία πανάθεμά το)

Είναι βέβαιον τον νόμο περί του γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων ο κ. Μητσοτάκης θα τον περάσει στην Βουλή, αλλά μετά τις Ευρωεκλογές (Ιούνιος 2024) και ο λόγος είναι προφανής. Δεν του είναι και πολύ ευχάριστο να εμφανισθεί προ των γνησίων νεοδημοκρατών έχοντας περάι έναν τέτοιο νόμο. Ε εν διαλύθηκαν και όλα ντιπ κατά ντιπ. Άλλο ένα δούλεμα των ψηφοφόρων του.

Πάντως τα πράγματα δεν είναι απλά. Χρειάζεται επιμελημένη και σοβαρή προπαρασκευή. Εγώ, οφείλω να επισημάνω μερικά θεματάκια, τα οποία όσο ασήμαντα και αν φαίνονται απαιτούν ρύθμιση από τώρα, γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας. Ένα από τα σοβαρότερα, αφορά τα επιθαλάμια τραγούδια ή τα τραγούδια του γάμου ή τα… γαμοτράγουδα. Επί παραδείγματι το γνωστό τραγούδι που λέει: «Σήμερα λάμπει ο ουρανός, σήμερα λάμπει η μέρα, σήμερα στεφανώθηκε αϊτός την περιστέρα», κάποια παρέμβαση χρειάζεται. Ίσως να το πούμε «… ο αητός κι’ ο περιστέρος» ή κάπως έτσι.

Εκτός από αυτό, έχουμε και τον Πάριο που εδώ και χρόνια φωνάζει: «Γαμπρέ τη νύφη ν’ αγαπάς να μην τήνε μαλώνεις». Εδώ εύκολα μπορεί να γίνει «Νύφη τη νύφη ν’ αγαπάς να μη τηνε μαλώνεις» ή «Μήτσο τον Μήτσο ν’ αγαπάς …κ.λπ.».

Στο ίδιο τραγούδι έχουμε και τον παρακάτω στίχο, ο όποιος μάλλον πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά. Για διαβάστε: «Ω Παναγιά μου Δέσποινα με τον μονογενή σου, στο ανδρόγυνο που γίνεται να δώσεις την ευχή σου». Εδώ τα πράγματα είναι κομματάκι δύσκολα, διότι σαφώς και δεν πρόκειται περί ανδρογύνου. Άρα; Εδώ, θα ζητήσω την βοήθεια του κοινού. Πάσα πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα συζητηθεί από επιτροπή σοφών. Εγώ πάντως έχω μια πρόταση και την καταθέτω: «Ω Παναγιά μου Δέσποινα με τον μονογενή σου, στο πράμα αυτό που γίνεται, μη δώσεις την ευχή σου».

Βέβαια όλα αυτά είναι θέματα προς συζήτηση, που φαντάζομαι ότι το επιτελείο των αρίστων του κ. Πρωθυπουργού θα τα μελετήσει με τη απαραίτητη σοβαρότητα που απαιτεί το θέμα. Γενικώς συμπολίτες μου χρειάζεται από τώρα δουλειά και για να μη πέσουν όλα μαζεμένα.

Έτσι αφού λύσαμε το θέμα της ακρίβειας όλων των βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, τώρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με τα πλέον φλέγοντα ζητήματα της εποχής μας, που ταλανίζουν την κοινωνία μας, όπως ο γάμος μεταξύ των ομοφυλοφίλων.

Πάντως όταν ο διάβολος δεν έχει παιδιά…

Υστερόγραφο:

Ο στρατηγός κ. Νικόλαος Ταμουρίδης, επίτιμος Α΄ Υπαρχηγός ΓΕΣ δημοσίευσε τα παρακάτω σχετικό με το θέμα μας άρθρο, το οποίο βέβαια προσυπογράφω:

«Περί ομοφοβίας και πάσης φοβίας!

Μας έχουν «τρελάνει» τον τελευταίο καιρό, τόσο τα συστημικά ΜΜΕ όσο και διάφοροι περίεργοι τύποι, άνδρες και γυναίκες, διαφόρων προτιμήσεων και ιδιαιτεροτήτων, με τις νέες λέξεις – κατηγορίες, όπως ομοφοβία, ξενοφοβία, ισλαμοφοβία, ταυτίζοντας μάλιστα, πολύ εύκολα, τις έννοιες αυτών με τον ρατσισμό και τον φασισμό (!).

Ιδιαίτερα η λέξη ομοφοβικός «παίρνει και δίνει» στην καθημερινότητα των ειδήσεων. Δεν τολμά να σχολιάσει κάποιος την ευρεία και σε πολλές  περιπτώσεις προκλητική διαφήμιση της ομοφυλοφιλίας και γίνεται αμέσως στόχος προς πολιτική και κοινωνική και επαγγελματική εξόντωση! Πρωταγωνιστής δε αυτού ο φυτευτός από America νέος πρόεδρος των γκλομπαλιστών αριστερών, οι οποίοι βρίσκονται σε απόλυτη ιδεολογική σύγχυση και «τρικυμία εν κρανίω»!

Αξίζει όμως να δούμε τους ακριβείς ορισμούς των παραπάνω λέξεων και πως αυτοί οι νεολογισμοί κατέληξαν ουσιαστικά να αποτελούν «ποινικά» αδικήματα, κάνοντας χρήση βέβαια του γνωστού «αντιρατσιστικού» νόμου!

Φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός κινδύνου ή μιας απειλής. Είναι ένας μηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, χωρίς να απαιτεί συνειδητή σκέψη.

Φοβία είναι ένας υπερβολικός και παράλογος φόβος που οφείλεται στην έκθεση σε συγκεκριμένο φοβικό ερέθισμα.

Και πολύ απλά, ένας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος διερωτάται: -Φοβάμαι μήπως οι παρά φύσιν εκδοχές και η άκρατη προώθηση της ομοφυλοφιλίας (γάμοι ομοφύλων, υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, γονέας α’ και γονέας β’, ενθάρρυνση αλλαγής φύλου των παιδιών κλπ) καταστρέψουν το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, την ελληνική οικογένεια. Είναι αυτό ποινικό αδίκημα;

-Φοβάμαι μήπως ανάμεσα στις εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα, έχουν εισχωρήσει φανατικοί ισλαμιστές ή πληρωμένοι πράκτορες των Τούρκων και αιματοκυλίσουν τη χώρα μου. Είναι αυτό έγκλημα;

-Φοβάμαι μήπως ο φανατισμός του Ισλάμ, που ήδη «δείχνει τα δόντια του» σε διάφορες χώρες της Δύσης, απειλήσει τη ζωή μου και τη ζωή των συμπολιτών μου. Είναι αυτό κατακριτέο;

-Από πότε ο φόβος, το φυσικό αυτό βασικό ανθρώπινο συναίσθημα, που προέρχεται από πραγματικό κίνδυνο ή απειλή, έγινε ποινικό αδίκημα;

Είναι γνωστό βέβαια ότι όλος αυτός ο παραλογισμός εντάσσεται στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η οποία, εκτός των άλλων, στοχεύει στη διάλυση της κλασικής μορφής της οικογένειας (πατέρας, μητέρα, τέκνα/αγόρια-κορίτσια), και συνακόλουθα, μέσω της αθρόας παράνομης μετανάστευσης, στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής και στην πολτοποίηση των εθνικών κρατών.

Μήπως, όλους αυτούς τους καλοπληρωμένους νονούς, που περιλούζουν με τους γνωστούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όποιον αντιτίθεται στα εν λόγω σχέδια, τους διακατέχει κανονικοφοβία και ομαλοφοβία; Το σίγουρο είναι ότι τους διακατέχει ελληνοφοβία και εθνοφοβία, που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει την ισλαμολαγνεία!

Απευθυνόμαστε λοιπόν προς όλα τα φερέφωνα αυτών των πρωτόγνωρων επιθέσεων, των συστημικών ΜΜΕ και των υποστηρικτών αυτών:

Κυρίες και κύριοι, σταματήστε επιτέλους αυτή την αήθη επίθεση! 

Να έχετε υπόψη ότι η ίδια η φύση που δεν αποδέχεται τον βιασμό της, τιμωρεί πάντα τους πάσης φύσεως βιαστές της!»

Χαμογελάστε και λίγο βρε παιδιά

{{-PCOUNT-}}36{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα