Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρόεδρος της ΕΠΟ με ποσοστό… Βόρειας Κορέας

Νίκησε το ποδόσφαιρο! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος στην ΕΠΟ, με τη στήριξη των FIFA – UEFA, των ενώσεων που τον ψήφισαν, των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου, αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη (δέχτηκε την επιλογή των διεθνών ομοσπονδιών).

Εκτός έμειναν όλοι οι διεθνείς του 2004 που φέρεται ότι είχαν τη «στήριξη» του Ολυμπιακού και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Αντίθετα, εξελέγησαν και τα 11 μέλη του Δ.Σ. με τη στήριξη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Στην ουσία μιλάμε για μία νέα ημέρα στο ποδόσφαιρο και για πραγματική πανωλεθρία της κυβέρνησης, του υφυπουργού Αθλητισμού και του Ολυμπιακού.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής πήρε 66 ψήφους από τις 68, σχεδόν παμψηφεί δηλαδή, ενώ βρέθηκαν και δύο λευκά. Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής έμειναν οι Δημητρακοπούλου Βασιλική (ΕΠΣ Ηλείας) 16 ψήφοι, Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου) 15 ψήφοι, Άγγελος Χαριστέας (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Κέρκυρας) 14 ψήφοι, Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά) 14 ψήφους, Παντελής Καφές (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Λασιθίου) 13 ψήφοι, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (ΕΠΣ Χανίων) 13. Όλοι φέρεται ότι είχαν στηριχτεί από ενώσεις φιλικά προσκείμενες στους «ερυθρολεύκους».

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξελέγησαν οι 11 που είχαν τη στήριξη των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είναι οι Στέργιος Αντωνίου 63 ψήφοι, Παναγιώτης Δημητρίου 59, Γιώργος Χατζησαρόγλου 54, Μάνος Γαβριηλίδης 53, Δημοσθένης Κουπτσίδης 52, Δημήτρης Μπουχλαριώτης 51, Λεωνίδας Θωμαΐδης 50, Παναγιώτης Παπαχρήστος 50, Κλέαρχος Τζαφέρης 49, Κυριάκος Φύτρας 48, Άγγελος Δανιήλ 47. Τις υπόλοιπες θέσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για θητεία 4 ετών κατέχουν: ο Θοδωρής Ζαγοράκης, πρόεδρος της ΕΠΟ, οι Λεωνίδας Μπουτσικάρης, Ευάγγελος Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιώτης από τη Super League και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της Super League 2 / Football League.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο 31ος πρόεδρος της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 27/3, σχεδόν παμψηφεί και μετά την εκλογή του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ενώσεων και των ΠΑΕ και κάλεσε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευτούν μαζί του: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο (σ.σ.: σήμερα) ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση. Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα