Η διαβολοεβδομάδα της Euroleague στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο δημοσιογράφος Ορέστης Συντελής αναλύει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού στη διπλή αγωνιστική της διοργάνωσης

Η δράση κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα στην Euroleague με διπλή αγωνιστική και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον δημοσιογράφο Ορέστη Συντελή.

Σχολιάζει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ σήμερα στις 21:00 και υποστηρίζει ότι ο «εξάστερος» έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του και παίζει καλύτερο μπάσκετ.

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ (21:45) στη Μαδρίτη δηλώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στην πρωτοπόρο της Euroleague.

Αναλύει ακόμα τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πέμπτη 3/02, στις 22.00) και Μπασκόνια-Ολυμπιακός (Παρασκευή 4/02, στις 21.30).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα