ΟΠΑΠ Game Time: Ο Στάθης Σταθόπουλος στον παλμό του ντέρμπι της Τούμπας

Τι λέει ο γνωστός προπονητής για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και τους αγώνες Ίντερ Μίλαν και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Στάθη Σταθόπουλο.

Ο καταξιωμένος προπονητής αναλύει το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:30 στην Τούμπα, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων και αναφέρει ποια ομάδα θεωρεί ότι έχει το προβάδισμα.

Σχολιάζει επίσης τον αγώνα της Serie A Ίντερ-Μίλαν (Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 19:00) και την αναμέτρηση της La Liga Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 17:15).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα