Ο Γιάννης Φιλέρης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ για τον τελικό του Eurocup

Τι βλέπει για τον αγώνα της Βίρτους Μπολόνια με την Μπούρσασπορ

Ο τελικός του Eurocup ξεχωρίζει στο μπασκετικό πρόγραμμα της εβδομάδας και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Γιάννη Φιλέρη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για την αυριανή πρώτη «μάχη» ανάμεσα στη Βίρτους Μπολόνια και την Μπούρσασπορ, που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια (21:30). Χαρακτηρίζει το εφετινό Eurocup ως τη διοργάνωση των εκπλήξεων και αναφέρει ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για να κατακτήσει το τρόπαιο και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Euroleague της επόμενης περιόδου.

Σχολιάζει επίσης το Final Four της Euroleague, που ξεκινά την Πέμπτη 19 Μαΐου στο Βελιγράδι με τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές (19:00) και το “El clasico” ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα