Ισίδωρος Πρίντεζης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ευκαιρία για την Εθνική να κλειδώσει την πρωτιά»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλάει για τον αγώνα με την Κύπρο και τα παιχνίδια του Nations League Ελβετία-Ισπανία και Αγγλία-Ιταλία

Το Nations League συνεχίζεται με δυνατές αναμετρήσεις και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Ισίδωρο Πρίντεζη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο ο οποίος διεξάγεται σήμερα (21:45) στο Βόλο. Τονίζει ότι με δύο νίκες, απόψε κόντρα στην Κύπρο και την Κυριακή με το Κόσοβο, η Εθνική Ομάδα θα κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Σχολιάζει επίσης το επιτυχημένο ξεκίνημα του Γουστάβο Πογέτ και τις αλλαγές που έκανε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ακόμη, ο Ισίδωρος Πρίντεζης αναφέρεται και στα άλλα δύο παιχνίδια του Nations League, το σημερινό (21:45) στη Γενεύη, Ελβετία-Ισπανία, και το σαββατιάτικο ντέρμπι, Αγγλία-Ιταλία (21:45), το οποίο διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο Μολινό, την έδρα της Γούλβς.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα