Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φωνάζει «παρών» για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό

Είναι εδώ και δήλωσε «παρών»! Αυτό που περίμεναν όλοι, δηλαδή η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εν όψει της επόμενης ημέρας του Παναθηναϊκού, είναι πλέον γεγονός.

Μέσω τοποθέτησής του στο Instagram, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φωνάζει «παρών» και σχολιάζει πως έγιναν λάθη από όλους, ότι η εικόνα του «Τριφυλλιού» ήταν μη αποδεκτή και ότι θα γίνει αυτό που χρειάζεται για να χτιστεί μια ομάδα που θα επαναφέρει την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ. Μάλιστα, κάνει αναφορά στην Ευρωλίγκα και στο ΟΑΚΑ, και στο φινάλε της δήλωσης γίνεται λόγος για την επόμενη ημέρα. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως “παντοκράτορας του μπάσκετ”, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Εγιναν πολλές λάθος επιλογές, ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μάς βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του. Αυτά, όμως, είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν, και θα το κάνουμε. Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γιʼ αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Τέλος, οργίαζαν χθες οι φήμες ότι οι «πράσινοι» είναι κοντά στον Ερτέλ. Στον Ολυμπιακό η επόμενη ημέρα της πρόσφατης κατάκτησης του πρωταθλήματος μπάσκετ (με το εμφατικό 3-0) από τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό φέρνει τους Πειραιώτες σε μία εντελώς διαφορετική αφετηρία. Οι φήμες για επιστροφή του Μιλουτίνοφ οργιάζουν. Οι Πειραιώτες (που κοιτούν Μπέικον και Νέμπο) δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν τόσο για τον Καλάθη (αναμένεται κίνηση και από τον Παναθηναϊκό) όσο και για τον Μήτογλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα