Περισσότεροι από 1.000 αγώνες καθημερινά σε 21 εικονικά αθλήματα στη Virtual Arena του Pamestoixima.gr

Κάθε εβδομάδα και μία νέα προσφορά όλο τον Ιούνιο*

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν στις αρχές Αυγούστου και έως τότε η δράση μεταφέρεται στις διοργανώσεις που συνεχίζονται το καλοκαίρι αλλά και στα Virtual Sports.

Με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά, η Virtual Arena του Pamestoixima.gr, προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες,  αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.

Προσφορές που ανεβάζουν τη θερμοκρασία προσφέρουν τα Virtuals+ του Pamestoixima.gr όλο τον Ιούνιο με την προωθητική ενέργεια «Power June»*.

H μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports

Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει περισσότερα από 40 διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως, Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60.

Η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά και οι ρεαλιστικές φάσεις δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Mάλιστα, μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια με εικονικούς αγώνες, που περιλαμβάνουν πραγματικά στιγμιότυπα από ιστορικούς αγώνες του παρελθόντος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα