Η «Ενωση» πέρασε νικηφόρα με το επαγγελματικό 0-1 από τον Βόλο

Τρίποντο τίτλου

Επαγγελματική νίκη τίτλου! Χωρίς να φορτσάρει η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο εκτός έδρας κόντρα στον Βόλο με 1-0 και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να κόψει πρώτη στο τέλος το νήμα του πρωταθλήματος.

  • Από τον Γιώργο Σηφάκη

Υπό το βλέμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, που είχε κιτρινόμαυρο χρώμα από τους χιλιάδες φίλους της «Ενωσης». Κατάφερε, μάλιστα, στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο 9′ να ανοίξει το σκορ. Ο Ελίασον έκλεψε την μπάλα και ο Αραούχο μοίρασε στον Γκαρσία.

Αυτός έστρωσε στον Πινέδα, ο οποίος, με ωραίο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Μετά το γκολ οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα κυριάρχησαν, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Αντίθετα, ο Βόλος ήταν ακίνδυνος στην επίθεση, χωρίς να έχει κάποια τελική στο ματς, ακριβώς όπως και στον αγώνα της Λεωφόρου, με τη διαφορά ότι τώρα βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Βόλος κράτησε περισσότερο την μπάλα στα πόδια του, αλλά και πάλι η «Ενωση» ήταν πολύ πιο επικίνδυνη από τους γηπεδούχους. Στο 70′ η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της. Ο Λούνα προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Κλέιμαν, αλλά έκανε λάθος. Ο Γκαρσία τσίμπησε την μπάλα και πρόλαβε τον Ισραηλινό κίπερ, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στα τελευταία λεπτά και με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε ακόμα πιο πολύ και η «Ενωση» πήρε εύκολα τρεις βαθμούς-χρυσάφι εν όψει της συνέχειας.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκανης (89′ Μεταξάς), Γκάγκι, Κάτσε (81′ Καρτάλης), Ντέλετιτς (89′ Μεσκίντα), Οζέγκοβιτς (42′ Πίρες), Τάχατος (46′ Μπαριέντος).

AEK (Ματίας Αλμειδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Γιόνσον, Πινέδα (75′ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (90+3′ Σιμάνσκι), Μάνταλος (84′ Γαλανόπουλος), Αραούχο (84′ Φερνάντες), Γκαρσία (75′ Τσούμπερ).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα