ΟΠΑΠ Game Time με τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ο γνωστός παρουσιαστής αναλύει το ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο στη Super League

Στο ρυθμό του κυριακάτικου ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20:00) κινείται η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναλύει το παιχνίδι που είναι πιθανό να κρίνει τον τίτλο στη Super League και υποστηρίζει ότι «θα δούμε ένα καταπληκτικό ματς». Μιλάει για το μαγικό ραβδί του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τη μεγάλη αλλαγή στην νοοτροπία της ΑΕΚ από τον Ματίας Αλμέιδα. Χαρακτηρίζει σκληρή ομάδα τον Παναθηναϊκό που δύσκολα χάνει, ενώ για την ΑΕΚ αναφέρει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της από την έναρξη των play off.

Σχολιάζει ακόμα την αναμέτρηση της Serie A, Ρόμα-Μίλαν (Σάββατο, 19:00) και τον αγώνα της Premier League, Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 16:00).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα