Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΟΚ, τον οποίο έριξαν από την κορυφή

Γουστ-Αρης!

Κιτρινό βάφτηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Αρη, που είχε ηγέτη και σκόρερ τον Κίκε Σαβέριο, να κερδίζει 2-1 τον ΠΑΟΚ, ο οποίος «ξύπνησε» στο τέλος του αγώνα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Εάν θέλουμε να σχολιάσουμε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, καλύτερα να ασχοληθούμε με κάτι άλλο, γιατί δεν είδαμε τίποτα καλό, απολύτως.

  • Από τον Νίκο Πετρουλάκη

Επειδή ήταν και του Αϊ-Γιαννιού, να χρησιμοποιήσουμε το «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», γιατί οι δύο ομάδες πρόσεχαν πάρα πολύ την άμυνά τους και το κέντρο, με τους επιθετικούς να έχουν πάρει… ρεπό, αφού στα πρώτα 45 λεπτά δεν έκαναν καμία σοβαρή επιθετική προσπάθεια. Τίποτα, μα τίποτα αξιόλογο από τις δύο ομάδες, που έφυγαν στα αποδυτήρια και όλοι περιμέναμε να δούμε κάτι πολύ καλύτερο!

Και το είδαμε! Γκολ στα πρώτα 35 δευτερόλεπτα, δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι γηπεδούχοι, αλλά ο Σαβέριο είχε αντίθετη άποψη, αφού ταλαιπώρησε τον Βιεϊρίνια και έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ, εκεί πετάχτηκε ο Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 1-0.

Ο Σαβέριο

Με κινητήριο μοχλό τον Σαβέριο, ο Αρης πλησίασε και σε άλλο γκολ στο 54′, αλλά το σουτ έφυγε άουτ, αλλά ήρθε το 2-0 στο 59′, αυτή τη φορά από τον Σαβέριο, που πήρε πάσα από τον Μορόν, απέφυγε τον Βιεϊρίνια, που ήταν «κουρασμένο παλικάρι» και πλάσαρε στην απέναντι γωνία τον Κοτάρσκι για να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στον Αρη.

Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να τα έχει χαμένα, ο Λουτσέσκου από τον πάγκο δεν πίστευε αυτό που έβλεπε, αλλά ήταν η πραγματικότητα: Η ομάδα του ήταν ανύπαρκτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάθος, δύναμη, χωρίς αρχή και τέλος. Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε μετά το 70΄ και ο Σβαμπ, ο οποίος απέφυγε τον Φαμπιάνο, γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αρη, όπου πετάχτηκε ο Μπάμπα και μείωσε 2-1 στο 75′! Το ματς «πήρε φωτιά» από εκείνο το σημείο και έως το τέλος, με την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει να μην καρποφορεί.

Διαιτητής: Σάντι Πούτρος (Δανία).

ΑΡΗΣ: Κουέστα Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζούρασεκ (81’ Ντουκουρέ), Ζουλ, Νταρίντα, Σαβέριο (81’ Παναγίδης), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (67’ Σάστρε), Μεϊτέ (67’ Σβαμπ), Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ (55’ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (67’ Ζίφκοβιτς), Μπράντον (81’ Τζίμας).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα