Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ, 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν παίζεται, νικώντας 4-0 και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζορίστηκε στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρει κόντρα στην άμυνα-μπετόν της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου και η λύση δόθηκε από στατική φάση, όπως γίνεται συνήθως.

Στο 29′, λοιπόν, ο Μουργκ (με πολύ καλά χτυπήματα) εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί του ΠΑΣ μπερδεύτηκαν στην περιοχή τους και η μπάλα έφτασε στον Ντεσπόντοφ, που σούταρε, απέκρουσε εκπληκτικά ο Κλέιμαν και από κοντά ο Μπάμπα Ράχμαν έδωσε τη λύση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ετσι, άλλαξε το σκηνικό από εκείνο το σημείο, όταν θα έπρεπε πλέον να βγει ο ΠΑΣ από το «καβούκι» του για να ισοφαρίσει, μόνο που στο δεύτερο ημίχρονο το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τους φιλοξενουμένους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε σαν ανεμοστρόβιλος και έβαλε δύο γκολ, ενώ έχασε άλλες δύο ευκαιρίες! Το πρώτο, πάλι από στατικά φάουλ, πάλι με Μουργκ στην εκτέλεση, αλλά αυτή τη φορά με πλασέ του Μεϊτέ μέσα από την περιοχή (49′, 2-0), και το δεύτερο από τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος με μια εκπληκτική σεντερφορίσια κεφαλιά, από σέντρα του Σάστρε, «κάρφωσε» τον Κλέιμαν για το 3-0, τέσσερα λεπτά αργότερα. Το τελικό 4-0 έγινε από αυτογκόλ του Ριένστρα (66′).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79′ Λύρατζης), Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (74′ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον, Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (67′ Ζίφκοβιτς), Τζίμας (67′ Μπράντον).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (71′ Εφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (71′ Λιάσος), Ριένστρα, Λεό (62′ Ροσέρο), Κόντε (62′ Μπάλαν).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα