Ο Τιν Γέντβαϊ πλέον ανήκει επισήμως στο παρελθόν του Παναθηναϊκού, καθώς η Αλ Σαμπάμπ προχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του.
Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν συγκαταλεγόταν πλέον στα σχέδια του Τζέικομπ Νίστρουπ, με τη μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ να απαλλάσσει τον Παναθηναϊκό από ένα υψηλό συμβόλαιο, καθώς ο 30χρονος αποχωρεί έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο Τριφύλλι.
Ο παίκτης είχε ενταχθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2023 με τη μορφή δανεισμού από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ ένα χρόνο αργότερα η μεταγραφή του οριστικοποιήθηκε με αγορά από τη ρωσική ομάδα. Στο διάστημα αυτό μέτρησε 95 συνολικά συμμετοχές με την πράσινη φανέλα, πετυχαίνοντας 7 τέρματα και δίνοντας 2 ασίστ.
Από εδώ και στο εξής, ο Γέντβαϊ θα συνεχίσει την πορεία του στη Saudi Pro League ως παίκτης της Αλ Σαμπάμπ, με τον σαουδαραβικό σύλλογο να καλωσορίζει τον 30χρονο αμυντικό μέσω ανάρτησης στα social media.
"تين يدفاي" في عرين الليوث 🦁🇭🇷#يلا_شباب | #يدفاي_شبابي pic.twitter.com/Z8nlx7qGGl
— نادي الشباب السعودي (@AlShababSaudiFC) July 25, 2026
