Πάρτι οργίων σε spa με γερμανούς ασφαλιστές

Τη στιγμή που οι ελληνικοί μισθοί περιορίζονται, η οικονομική εφημερίδα «Handelsblatt» βοηθάει να καταλάβουμε τη γερμανική εκτίμηση ότι παραμένουν υπερβολικοί. Σε πρόσφατο άρθρο της, η οικονομική εφημερίδα ερμηνεύει πλήρως τη γερμανική νοοτροπία, καθώς οι Γερμανοί φαίνεται πως είναι ικανοί να βρίσκουν εναλλακτικές πολιτικές επιβράβευσης.

Το 2007, η ασφαλιστική εταιρία Hamburg Mannheimer International, η οποία πλέον αποτελεί μέρος της διεθνούς ασφαλιστικής ERGO, της δεύτερης σε μέγεθος γερμανικής ασφαλιστικής εταιρίας, οργάνωσε ένα πάρτι στα ουγγρικά λουτρά Γκέλερτ για να επιβραβεύσει τους καλύτερους ασφαλιστές και τους μεγαλύτερους πελάτες της. Μία ημέρα στα λουτρά της Παλαιάς Βούδας ίσως ακούγεται ιδανική διασκέδαση για βαρετούς ασφαλιστές και μεσόκοπους ασφαλιζόμενους, όμως αυτοί οι ασφαλιστές δεν ήταν βαρετοί και η διασκέδασή τους δεν ήταν, ασφαλώς, η ιδανική.

Στο πάρτι της εταιρίας συμμετείχαν 20 εκδιδόμενες γυναίκες, οι οποίες, προφανώς υπακούοντας στη γερμανική αναζήτηση της τέλειας οργάνωσης, φορούσαν βραχιόλια τα οποία κωδικοποιούνταν με βάση το χρώμα τους. Οι απλές οικοδέσποινες φορούσαν κόκκινα, οι κοπέλες που βρίσκονταν εκεί για πιο ιδιαίτερους λόγους φορούσαν κίτρινα, ενώ όσες προορίζονταν για τους ιδιαίτερους λόγους των καλύτερων πωλητών και πελατών φορούσαν λευκά. Στον χώρο υπήρχαν και διάφορα κρεβάτια με κουρτίνες, όπου όσοι ήθελαν μπορούσαν να κατευθυνθούν για να γιορτάσουν την επιτυχία της εταιρίας με μεγαλύτερη διακριτικότητα. Κάθε κοπέλα έπρεπε να καταγράφει πόσες φορές είχε βρεθεί σε ένα από αυτά τα κρεβάτια με την προσθήκη μιας σφραγίδας στο χέρι της.

Μετά το πάρτι, το περιοδικό της εταιρίας αναφερόταν σε αυτό μιλώντας για την απίστευτη διασκέδαση την οποία προσέφερε, αλλά χωρίς φωτογραφίες, καθώς οι καλεσμένοι ελέγχονταν στην είσοδο για να μην περάσουν φωτογραφικές μηχανές στον χώρο των λουτρών. Οι πιθανές παραβιάσεις της εμπιστευτικότητας του εορτασμού απειλούνταν με εταιρικές ποινές.

Η ERGO σημειώνει ότι οι εμπνευστές του πάρτι δεν εργάζονται πλέον στην εταιρία, αν και ορισμένοι καλεσμένοι τους παρατηρούν πως αρκετά άλλα στελέχη, τα οποία βρίσκονταν σε αυτό, παραμένουν εργαζόμενοί της.

Αλέξανδρος Μόρντουντακ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα