«Δέσποινα, θα γίνω χαλί να με πατήσεις»

«Δέσποινα, θα γίνω χαλί να με πατήσεις» είπε ο Γιάννης Κοντούλης στην εκλεκτή της καρδιάς του, την ώρα που περνούσαν κάτω από την αψίδα με τα σπαθιά, τηρώντας το έθιμο του Πολεμικού Ναυτικού για τους νιόπαντρους. «Κι εγώ τότε, Γιάννη μου, θα γίνω γοργόνα στην πλώρη σου» απάντησε… μπορντοροδοκόκκινη από ευτυχία η Δέσποινα Μοιραράκη και του έδωσε το πρώτο φιλί ως επίσημη σύζυγος πια.

Ο γάμος της «βασίλισσας των χαλιών» με τον αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού θύμισε χολιγουντιανή παραγωγή με γεύση από «Αλίκη στο Ναυτικό». Καθόλου τυχαία βέβαια, αφού το μυστήριο, που τελέστηκε χθες το απόγευμα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι, είχε μέχρι και επαγγελματία σκηνοθέτη. Ο λόγος για τον Τάσο Μπιρσίμ, ο οποίος σκηνοθετούσε στο παρελθόν τις ομιλίες του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου. Εξι κάμερες κι έναν γερανό είχε υπό την επίβλεψή του για να μη χαθεί ούτε… οξεία από τον γάμο του πλοιάρχου Γιάννη και της «βασίλισσας» Δέσποινας, οι οποίοι δεν λυπήθηκαν τα έξοδα. Περί τα 150.000 ευρώ στοίχισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το λαμπερό γαμήλιο event, καθώς η πολυτέλεια… ξεχείλιζε εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Οι «Αγανακτισμένοι» ήταν μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από τον γάμο-πρόκληση. Πανάκριβα χαλιά είχαν στρωθεί παντού: από το δρομάκι που πέρασε η νύφη, συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, μέχρι και κάτω από… τα πεύκα, στο πλάι του δρόμου, όπου είχαν στήσει τα όργανά τους τα μέλη του κουαρτέτου με τα έγχορδα. Περισσότεροι από είκοσι σεκιούριτι υπήρχαν στους χώρους της τελετής, ενώ ειδικά για τους ανθρώπους των μίντια είχαν στηθεί δύο εξέδρες. Παράλληλα, ο φωτισμός ήταν αντίστοιχος των τηλεοπτικών στούντιο όταν γυρίζονται σόου! Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μπέλα Γκόλα και Νίκος Μπακατσέλης, ενώ το νυφικό της εμφανώς αδυνατισμένης Δέσποινας έφτιαξαν ειδικά για εκείνη οι Mi-Ro. Την κόμμωσή της επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της ο Αχιλλέας Χαρίτος. Και, βέβαια, η χλιδή δεν σταμάτησε στο εκκλησάκι. Τα καλύτερα έρχονται με τρία γαμήλια γλέντια. Το πρώτο έγινε χθες, σε στενό κύκλο, στον Λαιμό της Βουλιαγμένης, αύριο θα πραγματοποιηθεί δεξίωση 1.000 προσκεκλημένων και την Κυριακή ακόμη ένα γαμήλιο πάρτι. Και στα δικά μας!

Ηλίας Μαραβέγιας

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα